Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iivi

Jakie są teraz najfajniejsze perfumy?

Polecane posty

Gość iivi

Nie orientuje się wcale czego sie teraz używa, chce sobie kupić, dobre, bez wzgledu na cenę, tylko nie wiem jakie, plizz pomożcie.

Gość nuniiasa
puma różowa

Gość panterka84
ice touch Mexa

Gość teraz uzywa sie tego
co sie komu podoba:o

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
dzizas co za topik!!! pannie najwyraźniej nie chodzi o zapach, tylko o "zabłyśnięcie" na imrezie kiedy to ktoś ją zapyta "czym pachniesz" na to ona "tym i tym"(bo np akurat te perfumy własnie są reklamowane ) i to będzie Najszczęśliwsza chwila w jej życiu, bo będzie ubrana w zapach z wysokiej półki , a w dodatku reklamowane ( ale to zapewne nic,że np dłąwiący i śmierdzący-byleby był markowy) żenułaaaaaaaaaaaaaaa:-O

Gość brutala se kup

Gość afe
Najlepsze perfumy jakie lubię u dziewczyny to potę. Hi hi :-)

Gość taki facet jeden
podobo wszystkie dziewczyny teraz uważają za takie czosnek. Wystarczy go jeść na obiad, kolację i śniadanie, utrzymuje się długo i powala z nóg każdą napotkaną osobę. Po prostu rewela!!!

Gość Co za chamstwo
to już nic niemożna się tu spytać bo znajdzie się jakaś pyskata która zinterpretuje po swojemu to pytanie , po co ty tu wogóle zaglądasz. Mi osobiście bardzo podoba się Moschino ILOVE

przejrzyj parenascie topikow w dół to się dowiesz o co chodzi. Poza tym nie jestem pyskata,ale juz prędzej- pyskaty. Traktuje innych tak jak mnie traktują.

Gość u mnie osobiście teraz
najfajniejsze perfumy to "Ambre et Wanille" E. Coudray (zapach z roku 1882) :)

Polecam NOA cacharel Musisz jednak pamiętać że to co pachnie ładnie na mojej skórze wcale nie musi pachnieć ładnie na Twojej Radzę Ci wejść do większej perumerii popsikać ręce najwyżej 3 zapachami a po kilku godzinach będziesz wiedzieć który Ci pasuje . Jak któryś polubisz to bez względu na modę będziesz Go używać Pozdrawiam DO FACETA - Może zasługujesz skoro Cię tak traktują I