Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest

Jestem na skraju wyczerpania psychicznego

Polecane posty

Gość co mi jest

Nawet nie mogę się położyć spać bo zaczynam się trząść serce mi wali duszo mi jest...boję się że się wykończę... :(

Gość depresja stany lekowe
mieta, melisa albo cieple mleko i do bedzia

Gość nerwica. Do psychiatry
da ci leki i po krzyku :)

Gość dfs
chłopa ci brak

Gość co mi jest
a jak się będę uczyła na psychotropach??

Gość nie wszystkie leki na
nerwicę to psychotropy. Poza tym wazniejsze jest zwalczenie choroby w zarodku, żeby nie przybrała groźniejszych form typu ataki paniki

polecam temat \"moja nerwica\" na zdrowie i uroda! to napewno to, objawy i w ogóle... mam to samo :(.

Gość Nie jesteś sama
jest nas naprawde dużo nerwusów.Trzeba jakieś ziołowe uspokajające(na początek)i do psychologa na psychoterapię.Mówienie sobie że wszystko będzie dobrze i nierobienie z tego tragedi (ogólnie pozytywne nastaienie)też dużo daje.EWA.

Gość Jeśli masz ataki paniki
to jak najszybciej pójdź do psychiatry - TYLKO SIę NIE WSTYDź!!! - bo na własną rękę nerwicy nie wyleczysz, a będzie coraz gorzej. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze, da sie to wyleczyć, uwierz mi :)

Gość Jeśli masz ataki paniki
to jak najszybciej pójdź do psychiatry - TYLKO SIę NIE WSTYDź!!! - bo na własną rękę nerwicy nie wyleczysz, a będzie coraz gorzej. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze, da sie to wyleczyć, uwierz mi :)

Boże jak zaczęło boleć serce i jest mi duszno chociaż mam otwarte okno :( jutro kolokwium załamię się jak nie zdma znowu

Gość poczytaj
idz na topik -moja nerwica- i tam poczytaj co ludzie piszą

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2554135 To są zaburzenia lękowe. Wiem, że trudno jest się pogodzić z tym, że się na nie cierpi, ale można sobie z tym poradzić. Zapraszamy na topik, pocieszymy Cię i pomożemy, poza tym jak najszybciej psycholog/psychiatra. Koniecznie. Nie męcz się niepotrzebnie :) Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Gość kicia33
tez to mialam niedawno ale wzielam sie w garsc nakładałam sluchawki na uszy i sluchalam muzyki z poczatku bardzo wolnej - płakałam a potem coraz weselszej i tak codziennie po 3 - 4 godzinki w tydzien sie podniosłam jest super

Kolokwium będzie super i nie bój się od tego się nie warjuje to tylko nerwy.Jest to upierdliwe ,ale do załatwienia .Trzymam za ciebie kciuki.polecam kafeteria moja nerwica -tam jest nas więcej

heh zdałam na szczęście... :) teraz odpoczywam....zeszły ze mnie nerwy i czuję się strasznie zmęczona... :) mam na razie spokój...do następnego koła muszę coś wymyślić

heh zdałam na szczęście... :) teraz odpoczywam....zeszły ze mnie nerwy i czuję się strasznie zmęczona... :) mam na razie spokój...do następnego koła muszę coś wymyślić

Gość moze wez
sobie kup VALIDOL-bez recepty,niecale 10zl.Mi pomaga na lekkie dusznosci,kolatanie serca.Oczywiscie w takiej chwili nalezy sie polozyc i wyciszyc

Trzymaj się i nie łam .. taki śliczny księżyc dzisiaj .. ;) 🌻 A może zadzwoń do mamy, cioci, kumpeli..? Lepiej, żebyś sama nie było teraz, co .. ?