Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra_siostry

zapalenie pieluszkowe skóry-jak sobie z tym poradzic??

Polecane posty

Gość siostra_siostry

kochani moja siostra ma 6 miesieczna córeczke ,od niedawna ma jakąąs wysypke i rumieńce w okoloicy narzadów płciowych ,odbytu,i ud , objawy wskazuja na zapalenie peiluszkowe ( siostra podejrzewa,ze od orginalnych pampersów,bo osattnio chciała je sprbowac i chyba maluszkowi nie posłuzyły :-( bo dostała wysypki,pieluszki odstawione a wysypka i rumience adal sa) moze wiecie jak je wyleczyc??

Gość słyszałam...
mąka ziemniaczana :D:D:D

Gość lokator
ja nie wiem czy dziala na 100% ale moja sasiadka uzywala sudocremu:)

Mojej coreczce pomogla NYSTATYNA- masc,ktora przepisal mi lekarz,ale byc moze jest bez recepty takze...i takze zmienilam pieluszki z PAMPERS na HUGGIES - pomoglo!:) Powodzenia:D

Tylko sudeocrem. Jest najlepszy. Po dwóch zastosowaniach wszystko pięknie zjedzie gwarantuje.Jest też dobry na otarcia. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość olinska
ile ja się nasłuchałam o takich domowych sposobach i "tradycyjnych" kosmetykach... próbowałam, a i tak pupa bywała zaczerwieniona. póxniej w aptece przez przypadek zobaczyłam krem bebble przeciw pieluszkowemu zapaleniu skóry i on chyba jako jedyny nam pomół na pupowe problemy ;)

Gość gość
sperma pomaga!

Gość gość
Zmiana czesta pieluszek.Pampersy orginalne uczulają!Jedna zmiana i mycie pupci mydłem bambino lub szarym i máka ziemnieczana,nastepna mycie i alantan plus.I kilka razy nie dzidzia polezy na nie przykrytej pieluszce i wywietrzy pupcie