Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliszenka

Jaki prezent kupić 6 miesiecznemu dziecku na mikołaja?Chłopczykowi.

Polecane posty

Gość maliszenka

Gość pogrzeb duszy
daj mu cyca, to mu na razie wystarczy. :O

Gość maliszenka
widze ze dobrym rodzicem to ty nie jestes, albo jeszcze wogóle nie jestes

Gość 5647
przeciez i tak mu wszystko jedno.dla mojego dziecka najlepsza zabawka jak mialo 6 miesiecy byla plastikowa butelka 1,5litrowa po wodzie mineralnej :)

to zalezy ile pieniędzy możesz na prezent przeznaczyć osobiście polecam maty edukacyjne:) poniżej masz przykładowe linki, maty świetnie się sprawdzają są kolorowe, wydają dźwięki, mają różną strukturę materiałów dzięki czemu podudzają ciekawość dziecka http://www.allegro.pl/item142736293__mata_edukacyjna_canpol_promocja_od_ss_.html#photo http://www.allegro.pl/item142752715_mata_edukacyjna_piekne_wzory_i_super_cena_od_ss.html#photo świetne są też maty tiny love, ale kosztują o wiele więcej niż te z linków powyżej u nas w rodzinie każdy mały berbeć miał taka matę-zachwycone były i mamusie i dzieci:) pozdrawiam

Gość otóż to
ja kupiłam taką grającą (pozytywka) walizeczkę. Dziecko bardzo ją lubi.

Hanuś :-) Masz jakieś inne przykłady zabawek dla 6m+ ? Też rozglądam się od jakiegoś czasu... chyba kupię tą kierownicę ze zwierzątkami :-) A może są jakieś samochodziki do odpychania się nóżkami albo zabawki nakładane...

Gość justalala
wpisz w allegro zabawki dla dzieci 6+ moze cos wybierzesz

Gość polecammm
zabawki interaktywne

Gość maliszenka
mata odpada, bo mój syn nie lubi leżec chyba ze idzie spać. A to nie prawda ze takim dzieciom to wszystko jedno bo on sie bardzo cieszy na kazda nowa zabawke. hmmm...ale walizeczka to fajna sprawa.

Gość polecammm
klocki, grające i swiecące zabawki,

Gość maliszenka
a macie jakies pomysły zeby prezent zmiescił sie do 30 zł? nie jestem zbyt dziana;/

Gość gość
Mój synek z ksiązeczek uwielbiał Obrazki dla maluchów. Książeczki są tematyczne, na każdej stronie jeden przedmiot/zwierzątko/człowiek. Uwielbia je! Dodam, że ma prawie całą serię i do dziś lubi (ma 2 lata). Polecam :)

Gość Ewelina414
Myślę, że jakieś grające zabawki powinny się sprawdzić albo jakaś grzechotka dla takiego malucha. Jak trochę podrośnie to warto mu kupić jakieś klocki albo usiąść z nim i złożyć razem jakiś model tego typu http://revell.com.pl/modelarstwo/nowosci/ - to bardzo pomaga rozwijać dziecku wyobraźnię, to będzie dla niego zdecydowanie lepszy prezent niż jakieś gry komputerowe - kiedy już zaczniesz myśleć o ich zakupie.

Gość dhww
ja myślę aby nie kupować żadnych miśków oraz smoczków tylko zabawke która jest ruchoma np.nakręcana

Gość gość
Można na przykład kupić model, który sklei i pomaluje a następnie pokazać go na www.utalentowani.pl :)