Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lis niechytrus

kochajmy się -

Polecane posty

jeszcze nie :( za wczesnie, może jak bedą wychodzic chwiejnym krokiem ;) dlaczego nas dzis tak mało tu ???

narazie tylko wysłuchuje komplementów pod swoim adresem ;) ohhhh...Pani Zosieńko , pani to coraz piekniejsza ;))) pani Zosienko jak Pani uroczo dziś wygląda ;) etc itd....:P:P:P

dzis stanowczo ja bede wieczorem polewal - od wczoraj przygotowujemy nasz specyfik, ktory ma opozniony zaplon po wypiciu ;)

cos pomiedzy cytrynowka a miodowka, zalezy w jakich proporcjach skladniki dodasz i ile bedzie stala przed rozlaniem... spokojnie nadaje sie na spotkania ze znajomymi, w domu jest wesolo, ludzie sie bawia. ale w momencie, gdy wyjdziesz na zew. czujesz, jak wszystko z ciebie schodzi i czujesz, ile naprawde wypiles ;)

@Filo nie lubie czystej wodki, wole jakies smakowe. moje typy to finlandia zurawinowa (na bogato) z sokiem z grejfuita czerownego lub zaladkowa gorzka ze spritem (klasyka gatunku)

Imbirówka tez nie jest zła :0 ja najbardziej lubię finlandie o smaku zurawinowym (ale nie tą czerwoną) z sokiem z czerwonych grejpfrutów :) whodzi jak kompocik, daje pieknie w gaźnik i efekt jest wiadomy :P:classic_cool:

hahahaha stink, to możemy razme ją pic ;) ja nie mówiłam o czystej do picia , czytej tez nie lubie :)

czyli w jedym sie zgadzamy, finlandia wchodzi jak woda i mozna ja smialo ustawic w czele wodeczek - podobno jeszcze soplica zurawinowa jest zblizona smakiem, ale nie probowalem. a gorzkiej zolodkowej nikt nie pija? ;)

@Mistrz cientej riposty pierwszy raz, gdy robilismy miksture - w dniu imprezy zreszta - mielismy tyle spirytu, ze mieszalismy wszystko w baniaku i rozlewalismy chochla... prowizorka straszna :classic_cool:

teraz jest nowa o smaku limonki, jeszcze nie sprawdziłam, ale w poniedziałek wam opowiem, już będe po degustacji ;)

ostatnio wlasnie do chorwacji bralismy zoladkowa, bo bardzo smakowala naszemu znajomemu z dubrovnika - nie zdazyl sie nia nacieszyc, bo mial bardzo slabe rozdanie - jedno rozlanie i nie bylo ;)

jest taka miksturka: 0,5 l spiryta i rozpuszczona w niej tabliczka gorzkiej czekolady... nie trzeba pić wszystkiego, ale max. 100g i każdego wyleczy z przeziębienia ;-) sprawdziłęm na sobie, to działa!! ;-))))

mam wrazenie, ze limonka z dobrym soczkiem bedzie wchodzic rownie dobrze. pamietam, ze absolut pomaranczowy byle tez w miare ;) ps. strasznie szybko tu sie posty nabija - w sensie, ze nie ma blokad chyba. mozna prowadzic swobodna dyskusje... tylko denerwuje mnie to, ze za kazdym razem wpisuje login i haslo...