Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majonia

mysle o drugim dziecku

Polecane posty

Gość Majonia

ale sie boje:( pierwszy porod mialam bardzo ciezki... synek ma 17 miesiecy... rozczulam sie gdy widze malenkie dziedzie:)

Gość Majonia
??

to ja cie pociesze moj pierwzsy porod to koszmar na oksytocynie bolalo jak diabli ( nie moglam oddychac z bolu) niby mial byc naruralny a skonczylo sie cesarka ale moj drugi to bylo cos wspanialego byl malobolesny i krociutki bo trwal 2 godzinki i bylo naprawde cudownie nie przejmuj sie za drugim razem jest latwiej

Gość Majonia
mysle ze musialabym wpasc bo swiadome zajscie w ciaze jest chyba nie realne:( za duzo obaw...

Moja koleżanka pierwszy poród wspomina jako koszmar, drugi poród był już łatwiejszy, zdecydowanie mniej bolało. Moja mama pierwszy poród miała bardzo leciutki, 2 h i po sprawie, a podczas drugiego porodu myślała, że będzie drapać ścianę, tak ją bolało. Skoro Ty miałaś pierwszy poród ciężki, ten drugi prawdopodobnie będzie lżejszy. To trochę bez sensu- nie decydować się na dziecko tylko dlatego, że mamy traumatyczne przeżycia z pierwszego porodu. Zawsze możesz załatwić sobie znieczulenie:D

Gość Majonia
traume to ja mialam przez pierwsze 3 miesiace nie moglam patrzec na szpital i ciezarna ale potem wszystko minelo:)