Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

dlaczego facetow podniecaja duze piersi??

Polecane posty

dlaczego jak idze dziewczyna z duzym biustem to faceci prawie odlatuja?? a jak do tego jeszcze ma bluzke ktora podkresla ten biust to juz normalnie nei da sie z nimi rozmawiac bo patrza beszczelnie w dekolt. Czy kiedykolwiek sie ktokolwiek zastanowil jak sie musi czuc taka kobieta??

ja mam dosc duzy biust i obojetne z kim rozmawiam to mi zaglada w dekolt, czasami to jest dobijajace. Czasami to sie zastanawiam czy ten czlowiek rozmawa ze mna czy z moimi piersiami :(

\"Zaglądać\" a \"podniecają duże piersi\" to różnica ...

ubieram sie normalnie, nie zakladam duzych dekoltow, bo uwazam to za malo elegancki i nieprofesjonalne, pracuje w biurze i mam kontakt z klientami wiec musze byc ubrana elegancko i skromnie. Nawet jak mam golf(bawelniany) i zakiet na sobie to mi sie patrza na biust.... :(

------> stic pelne skupienie na piersiach w trakcie rozmowy i lekkie wypieki na twarzy, a jak sie da do zrozumienia, ze sie niezyczy takiego oblapiania wzrokiem to pelna purpura na twarzy... tak wyglada czasami rozmowa

angie ciesze się razem z Tobą, że masz ładny biust i że lecą na Ciebie faceci:) Tylko, czy to jest powód do zakładania topiku;) jesteś dorosłą pracująca kobieta i naprawdę nie rozumiesz, że atrakcyjna kobieta przyciaga spojrzenia męskie i nie tlyko????

Pracuje się z róźnymi ludźmi - jeden jest mniej inny bardziej obyty - pewnie i trafisz jeszcze na takiego co bezpośrednio się zapyta, czy może dotknąć .... :)

myrevin, nawet tobie podobaja sie piersi, due, male, sterczace, obwisle, nie wiem jakie, ale sie podobaja. Bo kazdy facet zwraca na nie uwage, no... prawie ;) hetero napewno, jesli nie a zaburzen.

Gość za 10 lat tego problemu już
mieć nie będziesz...

pracuje w firmie zajmujacej sie odlewami, wykonczeniami czesci odlewanych oraz ich dostarczaniem do klienta. raczej to z poradnia seksuologiczna wiele wspolnego nie ma... a moze sie myle??

Gość nie mylisz się
ale za 10 lat tego problemu już mieć nie będziesz

Gość daj zdjęcie to ocenię
czy masz faktycznie takie duże

moja mama ma go nadal ale ignoruje takich delikwentow, wiec chyba ja tez bede musiala sie zaczac przyzwyczajac do tego... ale dzieki, za odpowieedzi. malo wniosly do mojego postrzegania, ale wiem, ze nalezy zaczac tego nie widziec....

w wiekszosci sklepow z bielizna nie kupie sobie biustonosza bo nie ma mojego rozmiaru miseczki....

jak sie nei cwiczy to ma sie obwisle, a jak sie cwiczy to sie nie ma obwislych, wiec ksiondz, widac Twoje kobiety z silownia i sportem to za duzo nie maja wspolnego...