Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

Seronil kto brał ?ja czuje porawe znaczną biorę tydzien

Polecane posty

hej dziewczyny piszcei doswiadczenia wasze jestem albo bulimiczka raz labop anorektyczka mam takie skoki poszlma juz do psychioatry bo mailam w ciagu dnia np. rano smiech popoludniu placz!i tak wkolko balm sie cieszyc zaczelam brac ten lek fakt problem na pocztaku ze snem ale teraz jets ok!piszcie wasze doswiadczenia zwiazaen z tym lekiem

Gość agie
hej, fajnie ze czujesz poprawe, ale to jest sliny lek, czy na pewno ufasz lekarzowi, co ci go przepisal?? bo do tego potrzebne jest dobre rozpoznanie, a nie taka jedna wizyta, bla bla no to dam ci taki seronil. moja psychiatra mowila, ze zmiae czuje sie po miesiacu dopiero, a leczenie musi trwac conajmniej pol roku!! ja tez mialam problemy ze snem, ale wzielam sobie jeszcze ziolowe tabletki nasenne, mialam tez cos jak napiecia miesniowe, nie wiem, czy to od seronilu, czy samo z siebie (ze mnie) napiecia miesniowe- zgrzytalam zebami jak po amfie, bo to co bierzesz to silne jest i jak amfa troche dziala. no i w pewnien sposob uzaleznia tez, swiat jest taki latwy pozniej, nic cie za bardzo nie smuci, ale i nie za bardzo cieszy, taka rownia, hmm no nie wspominam tego najlepiej, ale musialam brac. powodzenia i tobie, ale pamietaj liczy sie diagnoza najbardziej