Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fistasze-k

Wózek Trójkołowy niebezpieczny dla dzieci?... POMOCY !

Polecane posty

Gość kicia33
to jest jeden z najlepszyk wóżków a nasze mamy jak to zwykle wiedza najlkpiej kupuj ten wózek - jest świetny radzi sobie w kazdych warunkach lekki łatwy w prowadzeniu wyjedziesz z nim z kazdego piachu - o ile bedziesz jezdzic po plazy dziecko nie wypadnie ja taki mialam kupilam za 1500 zł ale odsprzedałam - polecam

Gość misbihejw
Nieprawdą jest że te wozki są niestabilne i niebezpieczne i że nie można nimi po schodach wjechać bo ma tylko jedno koło z przodu....heheh no zabobony same. Po pierwsze wżyciu nie prowadziłam wygodniejszego wózka, zwłaszcza świetny na wszelkiego rodzaju nierówności bo koło przednie duzo łatwiej je pokonuje niż dwa, po drugie stabilizację zapewniają tylnie koła, są odpowiednio większe i cięższe, po trzecie wózkiem po schodach wjeżdża sie tyłem bo łatwiej a nie przodem...trzeba myśleć i ułatwiac sobie życie a nie utrudniać. Poza tym tylko trójkołowiec nadaje się do szybkiego zrzucenia wagi po porodzie, bo tylko z nim da sie biegac :) - to żadna moda ja pierwszy taki wózek kpiłam 10 lat temu i od tej pory jestem fanką :)

Gość wiolapoprostu
My poprzedni wózek mieliśmy dla synka trójkołowy i powiem szczerze miałam czasami problemy z jeźdzeniem, szczególnie zimą, albo jak krawężnik jakiś był wysoki czy dziury no teraz akurat dla drogiej pociechy sprawiliśmy sobie lekkiego Graco Evo z piankowymi kołami i chwale sobie, ma dobrą amortyzację

Gość gość
Trojkolowe x-landery polecam są swietne te na pompowanych kolach, odradzam quinny najgorsze jakiemogą byc

Gość gość
a ja mam x-lander xt (wersja oczywiscie trojkolowa) i jestem zadowolona, fakt pojawia sie problem gdy trzeba wjechac po schodach (na miejsce dla wozkow) ale sprytna mama sobie poradzi :)

Gość gość
dzieci w centrach handlowych, a co to za wielki problem, zarazki sa wszędzie, nawet w naszych domach. Nie każdy ma taki luksus ze na zakupy pojdzie maz. mój pracuje po około 15 godzin dziennie i gdybym miała taki swiatopoglad na wyjścia do sklepow to bym umarla z głodu, a moje dzieci razem ze mna. ale idąc tym tokiem myslenia może lepiej umrzec z głodu niż wejść z dzieckiem do sklepu. no zal poprostu

Gość MadziulkazOla
Ja osobiscie mam czterokołowa z firmy Venicci , bardzo stabilny bardzo lekki i łatwy w prowadzeni, rączka regulowana bardzo fajnie wyprofilowana. Koła duże pompowane, z możliwością blokady kół przednich :) ja jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

Gość gość
a widziałam taki 3 kołowy xlander u kogoś ale sama wolę jednak tradycyjne wózki, takie porządne, duże, solidne, mam x-move w kolorze night blue

Gość gość
ohydne te trójkołowe wózki, wyglądają jak taczki.

Gość gość
Ja mam wózek 4 kołowy i jest stabilny. Szwagierka 3 kołowy i jak jechałam nim po kamieniach lub chciałam podbić na krawężniku to nie był już tak stabilny jak mój.