Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lodzia traktorzystka

Trudny wybór

Polecane posty

1. Były mężczyzna, z ktorym znam sie 2,5 roku, a bylam z nim 2 lata prawie. Kocham go, ale wiele przez niego cierpialam... ciagle klotnie, sprzeczki, niedomowienia, niemoznosc dogadania sie ze soba, co wywolywalo kolejne problemy... Ale z drugiej strony mimo tych klotni bylismy szczesliwi... Tyle nas laczy, tyle razem przezylismy, bylismy tak blisko, tesknie za jego zapachem, dotykiem, oczami, z ajago cieplem, za rozmowami z nim... Jest mi caly czas bliski i wazny dla mnie... Byl i jest pierwszym chloapkiem, ktorego kocham... 2. Inny mezczyzna, ktorego znam pare lat, wczesniej bylam z nim tylko na \'czesc\'. Poczatkowo mial byc lekarstwem na tamtego, chcialam kogos kto mi wynagrodzi to wszystko. Nie kocham go, nie jestem w nim nawet zauroczona, ale jest lepszy od tamtego... tzn. moze to dlatego, ze jest troszke starszy od tamtego - nie klocimy sie z byle powodu, nawet wteyd kiedy ja zawinie on sie nie obraza tylko od razu wyjasnia wszytsko, tamten sie obrazal... Kiedy jest mi smutno, dzownie do niego i mnie od razu pociesza. Miedzy nami nie ma klotni, niesnasek, on sie mna interesuje, mam w nim wsparcie, moge na niego liczyc. zabiera mnie w rozne miejsca, ciagle ma nowe pomysly na spedzanie czasu... Jestem z tym drugim... Jest mi dobrze, lepiej niz z moim bylym, ale nie kocham go. Kocham caly czas tamtego chociaz juz nie chce... ale nie potrafie tego zniszczyc w sobie, caly czas go kocham... Caly czas mam watpliwosci, raz chce tego, raz tego... wiem, ze za bylym przemawia serce, a za nowym - rozsadek. Nie wiem co robic...

Gość powtórka tematu
z wczoraj!

Gość kamis zycie ze smakiem
kieruj sie sercem

Gość słoneczko105
Pierwszy był trudny, ale interesujący, a drugi jest po prostu nudny. Albo może to jest tak, że serce nie sługa...