Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzycielka222

seks grupowy-gdzie??

Polecane posty

Gość gość
Kochana w Polsce jest rozsypanych około 17 stale działajacych klubów gdzie można uprawiać seks grupowy nie licząc swingerskich imprezek okazyjnych, które nie obywają się systematycznie. Wiec nie jest żle, wystarczy chcieć. Wiadomo najbardziej spektakularne impezki nie są raczej dostępne dla singli, jak już to bardzo pojedyńczych, najczęściej przyjacieli jakiejś konkretnej parki. Europa :) tu jest :)

Gość gość
Właśnie to mnie w*****a, że mężczyźni są pod tym względem dyskryminowani. Do takich klubów pary czy dziewczyny mogą wchodzić za darmo, a facet ma płacić 200 zł. To jest k***a jawna dyskryminacja. Spaliłbym te wszystkie kluby!

Gość gość
nie stać cię na 200 to nie idź

Gość gość
Debilu to nie chodzi o to czy kogoś stać na wejście czy nie! Z jakiej racji facet ma płacić, a laski mają wstęp za darmo?! To samo tyczy się też wielu zwykłych dyskotek. Takim interesom życze zawsze wszystkiego najgorszego!

Gość gość
Nie życz ludziom wszystkiego najgorszego tylko idź na inne forum leczyć swoje kompleksy

Gość gość
Trzeba było urodzić się kobietą. Jak cię czytam to myśle, że dobrze że single nie bywają na lepszych imprezach. Posłuchaj siebie, czym chciałbyś tam zaimponować kobiecie, jak ją poderwać. Myślisz, ze jak babka przyszła swingować to chce mieć z przymitywem do czynienia. Zdziwił byś się. Inni by się bawili, bzykali a ty z flustracją, że nikt cię nie zechce wrócił byś do domu. Pamietaj, żeby była zabawa to kobieta zawsze decyduje z kim, kiedy i ile mu da. Tak jest w świecie swingu. Jak ktoś tego nie rozumie, jest nachalny, naburmuszony i chamski zapomnij o zabawie i przyjemności. Natomias jak bedziesz OK gościu i wcale nie chodzi o urode i wielkość pałki to możesz mieć spokojnie parę dziewczyn przez noc. One potrafią być niespożyte, zajadą każdego faceta. Ale na to potrzeba sobie zapracować. Więc uruchom szare komórki.

Gość gość
To Ty uruchom szare komórki i nie osądzaj mnie jeśli mnie nawet nie znasz. Może tak teraz niech laski zaczną płacić za wejścia do takich klubów a faceci za free? Każdy powinien być traktowany równo. Albo wszyscy wchodzą za darmo, albo każdy niech płaci jednakową stawkę. Traktuję wszystkich równo i sam chcę być tak traktowany.

Gość gość
Powiem coś jeszcze. Mógłbym nawet całą wypłatę przeznaczyć na wejście do takiego lokalu, pod warunkiem, że pary i kobiety też płacą taką stawkę. A jeśli wejście dla faceta byłoby nawet głupie 10 zł, a dla par i kobiet free, to i tak bym nie poszedł do takiego klubu. Bo to, że jedni płacą za wjazd, a inni wchodzą za free to jest po prostu k***wstwo i omijam takie miejsca szerokim łukiem!

Gość gość
Jak slusznie postepujesz :-)

Gość gość
Chłopie nie wdaję się w dyskusję o równości płci i przywatnej decyzji właścicieli przybytku, kogo wpuszczą za free. Udzieliłem ci bardzo precyzyjnej instrukcji jak się zachować, żeby bzyknąć i uszczęśliwić jak najwiecej swingerek jednej nocy ku własnej uciesze. Napisałem to nie dla licytacji tylko dlatego, żeby dziewczyny w takich miejscach mogły się lepiej czuć w fajnym, na poziomie towarzystwie. Pamiętaj w takim miejscu faceci łatwo z lwa stają się owieczkami w rekach kobiet, one zawsze mogą wiecej ... razy. Skoro jednak omijasz takie miejsca szerokim łukiem może jednak nic nie tracą.

Gość gość
kobiety maja za darmo bo trudniej jest znalezc chetne dziewczyny na takie cos wiec gdyby jeszcze musialby placici za takie cos to juz kaplica.

Gość gość
Jest to ryzyko jak nie ma więzi w związku.Ja z kolei miałem taki przypadek że żonka zaproponowała trójkąt jeszcze z jednym facetem .Ja powiedziałem że godzę się na czworokąt i był.Trwało to kilka miesięcy i znalazła się odpowiednia parka.Żonka chciała by odbywało się tak że kochamy się z jedną najpierw z Tamtą kolejno we dwoje dopochwowo.Po tym gdy nam stanie kochamy się z żonką wiedziała co robi bo z tamtą kochaliśmy się po ok.25 minut a z żonką każdy z nas po ok. godziny nim doszliśmy do kolejnego wytrysku.Było wspaniale gdy obcy facet rżnął moją żonkę zajmowała się mną jego żonka zdziwilem się bo zaczęła mnie całować i ssała k****a ja jej robiłem palcówkę i doszła kolejny raz do orgazmu.Widziałem ze leci na mnie lecz nie zostawię żonki dla innej,ale mamy jeszcze raz to zrobić lecz małżonka faceta zażyczyła sobie że za miesiąc ona będzie druga rżnięta przez nas kolejno.Oczywiscie kończy mąż na swojej żonec bez prezerwatywy.Żonka się godzi na drugi raz bo jest pewna na mnie jesteśmy kilka lat po ślubie nie jedno przeszliśmy.Piszą o obecności męża u ginekologa przy żonce by się oswoić mają rację.

Gość gość
Mnie też się marzy taki sex grupowy ale nie wiem jak żonce o tym powiedzieć.miałem kiedyś tak że 1m i 2k a teraz bym chciał żone na dwa baty wziąć.jak jej to zaproponować?a możę wymienimy się foto i zrobimy taką impreze?

Gość gość
Ten poprzedni to znany podszyw i prowokator.

Gość gość
Seks jedynie w domu lub w hotelu.Kluby czesto mogą doprowadzic do zakazeń!!! Ja miałam raz jedyny w hotelu maż i do tego dwoje obcych facetów.Wcześniej spotkaliśmy sie na kawie w mieście.Mąż zrobił minetkę i miałam orgazm potem przytulil mnie siadajac od tyłu za mną rozszeżył nogi moje i zaprosił obcego z mniejszym członkiem.Gdy skończył wszedł drugi z większym i przy nim jeczałam mocno a mąż przytulił mnie jeszcze mocniej a byliśmy oboje podnieceni mega.Gdy skończył jak tamtem w środku oczywiscie w prezerwatywie mąż wszedł we mnie bez gumki i zalał mnie po kilkunastu minutach wielkim wytryskiem jakiego nigdy nie doznalam.Normalnie uprawiamy seks z meżam po tym jednorazowym epizodzie.Nikt nikomu nie wyrzuca lecz mowimy czesto przed seksem by się podniecić ja i mąż.