AgaCiaa 0 Napisano Listopad 30, 2006 Biore cilest od 5 dni, pierwsze moje tabletki i pierwsze opakowanie. OD wczoraj boli mnie strasznie głowa, nei mgoe ruszać głową, wszystko jest ok tylko ten ból, jest nei do zniesienia. Czy to przejdzie? Czy zmieniać tabletki. Chociaż biore je głównie dlatego że mam torbiel na jajniku. Jakie przeciwbólowe moge brać? Brałam dzisiaj Apap i Ibuprom, kompletnie nic to nie dało. Poradźcie coś... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej zmień tabletki Napisano Listopad 30, 2006 jeżeli ból jest silny to znaczy,że tabsy są źle dobranechociaż musze przyznac,że teżbiorę Cilest od ponad roku,teraz wszytsko jest ok ale podczas pierwszych kilkunastu tabletek z pierwszego opkowania też mnie bolalao głowa ale bardzo lekko i to wieczorem pred snem(lekarz powiedzial ze taki lekki bol to normalne przy pierwszych tabl.,chyba ze bol bedzie sie nasilal i dlugo utrzymywal to wtedy mam sie zglosic do niego aby zmienic tabl.),potem przeszlo jak reką odjal,teraz jest ok.Ale Ty lepiej zglos ie do lekarza jezeli ten bol jest silny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej zmień tabletki Napisano Listopad 30, 2006 tak wiec zalecam wizytę u ginekooga aby wyjasnc te bole i ewentualnie zmienic tabletki.Zdrowie jest jedno więc radzie udac sie jak najszybciej do lekarza!!! Pozdraiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Listopad 30, 2006 to zalezy czy masz czas by sparwdzac czy przejdzie...czy masz siłę by znosić bóle. mnie przy cielscie bolała głowa niemiłosiernie...czekałam ponad miesiąc az to przejdzie ale nie minęło. poszłam do ginekologa po zmianę ale on odmówił. stwierdził że takie bole sa przeciwskazaniem do brania tabletek...wiec odstawiłam....i głowa bolec przestała. na Twoim miejscu najpierw bym spróbowała zmienić z tym że poczekac do konca opakowania czy przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgaCiaa 0 Napisano Listopad 30, 2006 Sa bardzo męczące, poczekam jeszcze pare dni, zalezy jaki bedzie ból, maksymalnie do końca opakowania i pójde najwyżej zmienić. Po co meczyć sie z czymś co zamiast ułatwiać życie, utrudnia. Dzięki za rady :) Czekam również na inne wypowiedzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach