Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W wielkiej kropce jestem....

Dotyczy gg ... Pomozcie prosze

Polecane posty

Zalozylam sobie nowy numer, pisalam pierdolu polecialo troche blota, juz usunelam to konto, teraz ta osoba straszy mnie sadem, nie wiem moze sie domyslila ze to ja... Czy mam sie czego bac...??

Pewnie nie powiedziałaś nam jakiegos istotnego szczegółu mając nas za wróży lub innych wieszczów. Jeżeli Cię straszy tzn że dałaś mu maila za pomocą, którego przesyła Ci te radosne szykan - co takiego strasznego napisałaś....

heh powiem tak.... To pewna gowniara z mojej rodziny, troche blota poszlo, jedno zdanie, ostrzezenie takie dostalam na moj normalnie uzywany numer, takze sie domyslili ze to ja. tamtego numeru juz nie ma, zostal usuniety z katalogu, zalozylam go tylko po to co sie stalo. Wiem idiotyczne no ale.... :o

I dobrze, trzeba się liczyć z słowami. Dojdą do Ciebie po nr IP jeśli korzystałaś z swojego kompa.

mam zmienne IP, sprawa idiotyczna, ja dostalam od nich bluzgi jakis czas temu ale skasowalam i olalam to...

No to sie okaze za jakis czas :P W sumie maja tylko zarchiwizoany tekst, nie byly to zadne grozby bron Boze, tylko pare bluzgow polecialo, niewazne dlaczego po prostu. najpierw zrobilam potem pomyslalam.