Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samady

mój maż chce wyjsć dziś na impreze!!!! SAM!!!

Polecane posty

Gość samady

a ja nie chce żeby łaził!!!!!! kurwa jestem w drugim miesiącu ciąży a on wielce musi kolege żegnać, bo kolega odchodzi z pracy!!!! wszystko ładnie pięknie, tylko czemu ten przyjebany kolega nie powiedział szybciej że robi jakieś pożegnanie????? tylko dziś się obudził??????? i w dodatku pożegnanie jest o 22.00??????? i w andrzejki??????? ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no nieładnie nieładnie
:(

Gość a nie możecie iść razem
???

Gość ja ona
zdrada wisi w powietrzu

Powiedz mu że Ci bardzo przykro z tego powodu. Reakcja jego powie Ci czy wart jest Ciebie ...

Gość oj to życie
a ja jestem w 6 m-c ciązy i mąż mnie ciagnie na impreze do kumpla , a ja wcale niemam ochoty iśc. Wole posiedzieć w domku przy dobrej książce a nie patrzec na zalane gęby.

Gość syn Babilonu
dlaczego zakładacie, że facet ma podporządkować się pod wasz sposób spędzania wolnego czasu ?

Gość czarowniczka hehe
a dlaczego faceci uznaja ze kobiety maja podporzadkowywac swoj czas wobec nich ?

Gość samady
a tam pełno kolezanek kurewek, które tylko się przymilają!!!!! szlag mnie trafia, powiedział mi że mam iść z nim a ja mu ze jak sobie to wyobraża, że mam wdychać te kłęby dymu??? powiedział też że jak nie chę to on nie pójdzie, ale wiem że będzie niezadowolony, chociaż nie pójdzie!!!!! wkurza mnie to że mógl pomyśleć że jestem w ciąży i w ogóle się nie zgodzić na to pożegnanie!!!!!!!!

Gość syn Babilonu
taaa facet nie ma się pożegnać z kumplem bo kobiecie się niepodoba.... Zobaczymy jak ci facet zabroni się kiedyś pożegnać z przyjaciółką co powiedzmy jedzie do Angli co będziesz stękać..

Gość samady
ale tam bedzie tylko 2 facetów i 10 dziewuch???????? jemu ufam ale im nie!!!!! wiem co to za jedne, nie życzę sobie żeby z nimi przebywał!!!!!!!

Gość samady
i ta kobieta jest w ciąży do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość samady
i kuźwa co to za pożegnanie rozpoczynające się o 22???????? chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość syn Babilonu
jak cię bedzie chciał zdradzić to i tak cię zdradzi...jak nie będzie chciał, to nawet pijana laska nic nie zdziała... Skoro masz obawy widocznie wiesz , że nie dajesz mu wszystkiego i to coś może znaleść u innej ?? :>

Gość rg i juzz
nie przesadzajcie...ja czasem sama chodze na imprezki, mój czasem tez i nie widze w tym problemu...;)

Gość syn Babilonu
a co mają się zaczynać 0 13 ??

Gość samady
A JA NIE CHODZĘ BO JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!! TO DO CHOLERY TEŻ JEGO DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!! WIĘC CO JA GORSZA????????????????

Gość rg i juzz
nie dziwie ze ze faceci tak czasem narzekaja na kobiety w ciązy... troszke wyrozumiałosci z obu stron i byłoby duzo lepiej:)

Gość syn Babilonu
to co skoro ty nie możesz się bawić on ma cierpieć razem z tobą dla zasady ??? Kobieto jesteś egoistką !!!!

Gość 8gygf
jesssu, ale ty wredna jesteś, samady życzę twojemu mężowi świętej cierpliwości i wyrozumiałości, choć z tego co czytam, on je ma, szkoda że tobie tego nie starcza

Gość samady
NO CIEKAWE JAK WY BYŚCIE REAGOWAŁY. TO DRAŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiedz mu że jak tak bardzo chce to niech idzie - nie każ mu wybierać między Tobą a tą imprezą pożegnalną bo potem może mieć do Ciebie żal :o Co do zdrady to też uważam ze w dzisiejszych czasach większość dziewczyn jest gorsza od facetów :P ale co do zdrady to jak ktoś chce zdradzić to to i tak zrobi nawet jak bedzie trzymany krótko na smyczy :o Tak wogóle to na godzinkę możesz z nim iśc na to pożegnanie a przed północą wrócic do domu - ty bedziesz spokojna a on zadowolony

Gość ejejejej......
Uspokój sie kobieto!!!! Chyba króciutko jesteś żoną:) Będziesz tak skakać i próbować na siłę zatrzymywać go w domu to prędzej czy później się oszukasz!! Mówie z własnego doświadczenia;) Poza tym.... co to znaczy, że ufasz mężowi a nie ufasz jego koleżnakom?? Wynika z tego, że jednak nie ufasz jemu.... Ja widzę, że facet chciał dobrze temat załatwić... Ale jak się ma pieniacza w domu to się nic nie poradzi. I jeszcze do wszystkich wiecznie niezadowolonych i nieufających swoim facetom... PO CO ŻEŚCIE SIĘ BRAŁY ZA CHŁOPA JAK WAM PRZESZKADZA JEGO CHĘĆ POPICIA Z KOLEGAMI RAZ NA JAKIŚ CZAS??!! ZROZUMCIE W KOŃCU, ŻE ŻADEN Z NAS NIE JEST WASZĄWŁASNOŚCIĄ!!!! TAK WRZESZCZYCIE, ŻE TO MY WAS TRAKTUJEMY JAK PRZEDMIOTY!!!! ZOBACZCIE NA TYM PRZYKŁADZIE CO ROBICIE Z NAMI WY!!!! Pozdrawiam.... i powodzenia!!

Gość no jasne....
najlepiej zostawić zonę w ciąży i iść się uchlać, w towarzystwie panienek, no ładnie!!!! a gdzie k***wa lojalność???? chodzimy razem, albo wcale, a jesli już osobno, to chyba informujemy o tym partnera z jakimś wyprzedzeniem czasowym, w dodatku pytamy partnera o zdanie!!!! do głowy by mi nie przyszło, żeby odstawić taki numer mężowi!!

Gość rg i juzz
>>Rybka zwana Wandą Andrzejki sa dzis :)

Gość syn Babilonu
przecież pożegnanie jest jedno..... no i wróci do tej żony...

Gość a kto mówi że on jest jej
własnością???? tu chodzi raczej o LOJALNOŚĆ, a nie odstawianie samowolki!!! jeśli mają tak postępować, to na cholerę mają być razem??? niech każdy idzie w swoją stronę i nie będzie musiał liczyć się ze zdaniem żony/męża!!!

Gość syn Babilonu
ale to jest pożeganie...pomyśl jakby się poczuł ten kolega....

Gość Krateczka
No wiesz? ...zaproponował Ci... nie chcesz iść ...to i on musi się zamulać? ja mam sporo żonatych kumpli i oni często chodzą gdzieś bez żon ... Nie wiem co te żony na to? ...ale chyba im pozwalają od czasu do czasu wyskoczyć z kumplami czy nawet w mieszanym towarzystwie znaczy z koleżankami też. Ja jako koleżanka tychże mężów nie zauwałyłam żeby zachowywali się niestosownie... są żarty ...podteksty ...ale po imprezce grzecznie tup tup tup do żon wracają.