studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Listopad 30, 2006 a nie wiem kiedy, ale jutro pewnie jeszcze nie kupie, bo taka transakcja na allegro zawsze troche trwa:) mi sie kojarzy ze widzilam ten krem eveline za ok.15zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gretgertg Napisano Listopad 30, 2006 ja jutro ide do sklepu to ci powiem ile wnaturze w bydzi kosztuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Listopad 30, 2006 ok, mi sie nie spieszy tak bardzo,moze sama wejde do rossmana i sprawdze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gretgertg Napisano Grudzień 1, 2006 byłam dzisiaj w sklepie i tak...zel peelingujacy-ok10 zl i serum-ok15 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padnjha Napisano Grudzień 1, 2006 Avon totalnie do d....ZERO EFEKTU!.Mozna smarowac sie kremem nivea za 3zl i na to samo wyjdzie.Stosowalam VICHY i jest skuteczny,bez porownania z avonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach