Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasamaona

zabieg usuniecie nadrzerki ?

Polecane posty

Gość takasamaona

Czeka mnie zabieg. Mam cala game do wyboru. Od wypalania, wymrazania po lagodne metody komputerowe. Potrzebuje rad doswiadczonych. No i koniecznie jakia metode antykoncepcji wybraliscie w trakcie infekcji?

Gość to jaaa
ja mialam wypalanke wszystko ladnie sie zagoilo wszystko trwali kilka minut bo nadzerka byla mala

Gość limetka1976
ja miałam wymrażanie -podobno skuteczniejsze niż wypalanka, prywatnie zapłaciłam 250 zł ok 2 lata temu , nadżerka była dość groźna ale po zabiegu jest ekstra. nie stosowałam nic oprócz prezerwatyw, teraz po ok 2 latach założyłam mirene,

Cześć.Ja też miałam zamrażaną-nie zdecydowałabym się na inne metody - prawdę mówiąc mój ginekolog stwierdził, że WYPALANKE stosuje się już tylko w niewielu krajach -np. w Rosji..(ta metoda jest przestarzała) i jego zdaniem powino się to zostawić dla \"leczenia podobnych stanów u trzody chlewnej a nie u kobiet, bo są przecież inne,bardziej cywilizowane metody\"...Dość brutalna to teoria,dodam jednak , że jest to bardzo dobry specjalista - dr. nauk medycznych, więc chyba można temu ufać.W każdym razie zabieg do przyjemności raczej nie należał, ale nie mogę powiedzieć że to bolało... Potem przez jakieś 3-4 tyg. sączy się z człowieka jakiś bezbarwny płyn - uczucie rozmrażanej lodówki:) i niestety żadnego misiania:((( Pozdrawiam

ja tez mialam wymrazanie.toche boli ale da sie wytrzymac.nic nie placilam bo na nfz robilam.polecam!

Gość takasamaona
Za wszystkie odpowiedzi jestem wdzięczna :D Znaczy sie wymrażanie przoduje. Słuszałam o komputerowym usuwaniu nadrzerki. Podobna to najłagodniejsza z metod. Może jest ktoś z doświadczeniem?