WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 1 godzinę temu na górze róze pod łóżkiem leżak Patryk20 stary zbok, choć świeżak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Z dumbo wcinajacy donuty Tak i robimy commentary podcast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 11 Napisano 1 godzinę temu Albo tiktok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 72 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zależy ja znam taką wersje. Miś Koralgol jest sam, wypił pòł litra i śpi sam. Teraz sobie smacznie śpi, gołe baby mu się śnią. Tak to leciało. Znam inną wersję. A skoro pije sam to jest żulem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu Wyjątkowo tu dziś zabawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Tak i robimy commentary podcast Elka ma ze stali łóżko bdsm nic nam nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na górze róze pod łóżkiem leżak Patryk20 stary zbok, choć świeżak Tyle że ja wytrzymam. A ty będziesz jęczeć jak stare drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Znam inną wersję. A skoro pije sam to jest żulem Nie wiem dawno było, jak ten wierszyk słyszałem w szkole od rówieśników. Ale Zapamiętałem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 72 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Tyle że ja wytrzymam. A ty będziesz jęczeć jak stare drzwi Co ty jesteś taki sztywny agresor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Elka ma ze stali łóżko bdsm nic nam nie będzie A Patryk 20 ma więcej donutow w szufladzie w stolik nocny i nie może zauważyć w trakcie jak sięgamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wiem dawno było, jak ten wierszyk słyszałem w szkole od rówieśników. Ale Zapamiętałem! Bardzo dawno. Jak to w międzyczasie oglądałem to ty równowagę próbowałeś łapać na nocniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Co ty jesteś taki sztywny agresor? Nie jestem sztywny. Trumny jeszcze nie zamawiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Bardzo dawno. Jak to w międzyczasie oglądałem to ty równowagę próbowałeś łapać na nocniku Napewno myślę dzieci jak oglądały Koralgola ten wierszyk recytowały z pamięci. Może trochę drogie starsze dzieci. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Tyle że ja wytrzymam. A ty będziesz jęczeć jak stare drzwi Czy nauczyciele w szkole bili cię jeszcze wskazówką drewnianą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 117 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Co ty jesteś taki sztywny agresor? Pisałam, nie radzi sobie z krytyką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Czy nauczyciele w szkole bili cię jeszcze wskazówką drewnianą? Tak. Przynajmniej była dyscyplina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Co ty jesteś taki sztywny agresor? nałykał się sildenafilu, a nie ma z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Napewno myślę dzieci jak oglądały Koralgola ten wierszyk recytowały z pamięci. Może trochę starsze dzieci. On pisał że jak byłeś jeszcze małym smrodem to on już wykarmił piersią pół osiedla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Pisałam, nie radzi sobie z krytyką Radzę sobie. I zaczynam się dobrze z wami bawić. Czysta frajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Tak. Przynajmniej była dyscyplina szkoda, że po głowie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Wyjątkowo tu dziś zabawnie. On przezyl hiperinflacje wyobraź sobie idziesz do sklepu donut 1,59 idziesz do sklepu jutro donut 15,90 idziesz do sklepu pojutrze donut 159,90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Tak. Przynajmniej była dyscyplina No to chyba nie pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nałykał się sildenafilu, a nie ma z kim I na to są sposoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: 100kg może być ciężko ale dam radę. Zrzucić na pewno pewnie, że damy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 1 godzinę temu Miś Koralgol śpiewa wam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Radzę sobie. I zaczynam się dobrze z wami bawić. Czysta frajda Tak? Bardzo oryginalnie to okazujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: On przezyl hiperinflacje wyobraź sobie idziesz do sklepu donut 1,59 idziesz do sklepu jutro donut 15,90 idziesz do sklepu pojutrze donut 159,90 Pił wódkę z Bierutem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nałykał się sildenafilu, a nie ma z kim Jeśli potrzebujesz coś na zatwardzenie zgłoś się lekarza. Możesz nawet zacząć klej wąchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: I na to są sposoby. A najgorsze było czwarte zero idziesz do sklepu w poniedziałek donut 1590zl mnie by z butów wyrwalo Edytowano 1 godzinę temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach