Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyshnia

Jak zrobic takie loki?? Pilne.

Polecane posty

Gość elusiaaaaaaa
chyba lepiej na grubsze walki papiloty lub cos w tym stylu jak masz cienkie wlosy

Gość kche kche
wiesz chyba papiloty.... ale ja np robie tak ze biore pojedyncze sredniej grubości pasma i je skrecam ... potem robie takiego slimaka przy glowie a tego pasma i owijam gumka do włosów i tak ... kilka takich pasemek.. tylko nie mozna za bardzo ich poskrecac bo Ci baran wyjdzie. po 3 godzinach mam loczki

Na cienkich włosach moze nie wyjść. Ale dużo pianki zwiększającej objętość i duże wałki. Potem lakier.

Wszystko fajnie, ale przez wałki wlosy mi się puszą. Robiłam wiele razy \"ślimaczki\" ale włosy tez się puszą, wychodzą loki, ale jakby to powiedziec... nieładne, nieidealne. Wiem, ze efekt może byc gorszy od tego na zdjęciu. Tylko kurcze... może spróbuję z lokówką...

Czyli... podsumowując: potrzebne mi będą: pianka, lakier i... wałki :/ Żeby wyszły takie śliczne loczki, pewnie trzeba małe ilości włosów brać na lokówkę/wałek?Tylko co zrobic, zeby byly takie błyszczące i się nie puszyły :o :/

niestety moje drogie to nie są loki z wałkówbo jak to któs ładnie zauważył po wałkach sie puszą i nie są takie ładne tylko wychodzi baranek to są loki z prostownicy bierze sie pojedyńcze pasmo psiuka lakierem w durzej ilosci i zakręca wokół nagżanej prostownicy prostownice zamyka sie i nie przyciskając sciąga sie z niej pasmo cięzko jest wytłumaczyc wolałbym pokazac:(

Gość kto wie.....
chodzi mi dokładnie o to żeby te włosy były równomiernie zakręcone i podniesione u nasady jak nakręcam na papiloty bądź grube wałki to i tak przy głowie są oklapnięte.... a podkręcone tylko końce:( więc jak ktos może podpowiedzieć... jakiej średnicy maiłayby byc te wałki... jak grube pasma nakręcać... w którą stronę no i czego oprócz tego użyć... pianki, lakieru?

Gość kto wieee....