Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piter007

Do znających niemiecki PILNE!

Polecane posty

Gość Piter007

Witam! Prosiłbym Was o pomoc w tłumaczeniu tego idiotycznego tekstu >_< Od razu mówię, że nie mam niemieckiego języka więc zamiast tego słynnego B bede pisal ss a umlałtów nie będę uwzględniał:) Das weiss doch jeder. Hinter mir auf Strasse fahrt ein BMW, ziemlich schnell, na ja, denke ich, diese BMW-Fahrer, die protzen mit ihren Autos, fahren immer zu chnell und bauen stading Unfalle. Und was passier? Da springt mir eine Katze vor das Harrad! Ich fahre nach links auf die Strasse, an dem BMW vorbei und dann in die Feldstrasse. Da hore ich einen Krach. Aha, denke ich, der BMW-Fahrer. Ich liebe die Morgenstunden. Auf der Kreuzung ist dann immer etwas los. Busse, Lieferwagen, Leute eilen zur Arbeit, Schuler in die Schule. Ich sutze also auf dem Fensterbrett im ersten Stock und beobachte die Strasse. Ein BMW fahrt die Rothenbaumstrasse Richtung Hauptbahnhof. Die Leute steigen aus dem Bus und gehen naturlich vor dem Bus uber die Strasse. Na ja. Dumm bleibt dumm, da helfen keine Pillen. Da offnet jemand das Fenster und ich muss springen. Ich lande genau vor dem Fahrrad und laufe schnell uber die Strasse hinter die Telefonzelle. Da hore ich einen Krach und die Telefonzelle ist kaputt. Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc ponieważ jest mi to na jutro potrzebne :( Pozdrawiam!

Gość na angielski
Nevertheless everyone knows. Behind me on road drive a BMW, rather fast, well, think I, these BMW drivers, those show off with their cars, drive always too chnell and build stading for accident. And which pass? There me a cat jumps before the Harrad! I drive past to the left on the road, at the BMW and then into the field route. There hore I a noise. , I, the BMW driver think Aha. I love the morning hours. On the crossing then always something is the matter. Schuler hurry penalty, delivery van, people into the school to the work. I sutze thus on the window board in the first stick and observe the road. A BMW drive the Rothenbaumstrasse direction main station. The people rise from the bus and go naturlich before the bus more uber the road. Well. Remains stupid stupidly, there help no pills. There offnet someone the window and I must jump. I land exactly before the bicycle and run fast more uber the road behind the telephone box. There hore I a noise and the telephone box is broken.

Gość to jest gorzej niz kretynski
text,ani składu ani sensu

Gość Piter007
I mnie to mówisz? >_< takie życie...

Gość roszi
Przetłumaczyłem ten angielski tekst to jest tak: Niemniej każdy wie. Za mną na drodze dojazdowej drogowej BMW, raczej szybko, dobrze, myśleć ja, ci kierowcy BMW, te popisywać się z ich samochodami, prowadzić zawsze też chnell i budowa ciała stading dla wypadku. I który mijać? Tam mnie kot skacze przed Harrad! Przejeżdżam z lewej w drodze, przy BMW a następnie do trasy pola. Tam hore ja hałas., ja, kierowca BMW myśleć aha. Kocham poranne godziny. Na krzyżowaniu się w takim razie zawsze coś jest sprawą. Schuler szybko uwijać się z karą, samochód dostawczy, ludzie do szkoły do pracy. Ja sutze stąd na oknie komisja w pierwszym patyk i zauważać drogę. Jazda BMW Rothenbaumstrasse kierunek dworzec główny. Ludzie powstają z autobusu i idą naturlich przed autobusem więcej uber droga. Dobrze. Pozostaje głupi głupio, tam nie pomagać żadnym tabletkom. Tam offnet ktoś okno i ja musimy skakać. Ląduję dokładnie przed rowerem i śpieszę się więcej uber droga za budką telefoniczną. Tam hore ja hałas i budka telefoniczna jest rozbity

Gość roszi
acha Piter nie zapomnij 5 zł dla mnie (joke)

Gość Piter007
Ale nie widzicie, że to się nie skleja potrzeba mi fachowca, który mi to przetłumaczy, a nie będzie translatora używał :(

Gość a ile płacisz
tłumaczowi?

Gość słownik w rekę
i do roboty, leniu śmierdzący !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Piter007
ehhh na serrio mi pomagacie

Gość a niby
dlaczego mielibyśmy pomagać tępakom, na dodatek leniwym???????

Gość Piter007
Ja złożyłem tylko prośbę... ale widzę, że nie warto tu na niektórych ludzi liczyć ze względu na szacunek do innej osoby.... :|

Gość Piter007
Mimo to myślę, że jakaś wyrozumiała osoba mi pomoże...

Gość to nie myśl
bo nikt ci nie pomoże, wypad stąd!!!!!!!

Gość na japoński dialekt byłoby tak
Akiro masaki muuusuj! Me styłuu jeeedzie bmw! andzinsan koromoto godzilla. mogonogo banzai!

To przeciez wie kazdy. Za mna po ulicy jedzie BMW, calkiem szybko, no tak, mysle, ci kierowcy BMW, pedza swoimi samochodami, jada zawsze zbyt szybko i ciagle powoduja wypadki. I co sie dzieje? Wtedy wyskakuje mi przed przednie kolo kot. Jade w ulice w lewo, kolo BMW a dalej w ulice Polna. Wtedy slysze wypadek. Aha, mysle, ten kierowca BMW. Uwielbiam poranne godziny. Na skrzyzowaniu zawsze sie cos dzieje. Kary, Lieferwagen;/ nie wiem co to:P Ludzie spiesza sie do pracy, mlodziez do szkoly. Siadam wiec na parapecie na pierwszym pietrze i boserwuje ulice. Jakies BMW jedzie Rothenbamustrasse w kierku Dworca Glownego: ludzie wysaidaj z busa i ida oczywiscie z autobusu przez ulice. No tak. GLupi jest glupim, nie pomoga zadne tabletki. Wtedy ktos otwiera okno i musze skoczyc. Laduje dokladnie przed rowerewm i biegne szybko przez ulice do budki telefon. Wtedy slysze wypadek (halas?) i budka jest popsuta

Gość Piter007
Dzięki za pomoc :)