Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitaaaaa

prezent dla bliskiego kolegi

Polecane posty

Gość anitaaaaa

witam sluchajcie, mam maly problem co kupic chlopakowi na prezent mikolajkowy.. nie znamy sie osobiscie, mieszka na drugim koncu polski a obiecalismy sobie kartki na mikolaja.planujemy sie spotkac bo stalismy sie sobie bardzo bliscy i jest chyba silna wiez miedzy nami. chcialabym wiec cos mu do tej kartki dolaczyc ale nie mam zupelnie pomyslu jakos:/ wiem tylko ze zadne płyty ani dezodoranty:D chcialabym zeby to bylo cos drobnego co bedzie mu o mnie przypominac;) macie jakies pomysly?

Gość Twoje zdjecia w ramce

Gość anitaaaaa
mysle ze jakas oryginalna ramka i kartka w srodek moglaby byc..zdjecie raczej niekoniecznie;) drzewko bardzo mi sie podoba, ale nie jestem uzdolniona i mam lewe rece do takich rzeczy...a zeby kupic juz troche za pozno:) wiec dzieki za podpowiedzi:) moze jeszcze cos?;>

Gość 199993333
Swoje zdjęcie w negliżu. Ewentualnie zdjęcie pizdeczki w zbliżeniu.... Bedzie wniebowzięty...

Gość amberksa
Nasz kolega dostał od nas jazdę Ferrari z Prezent Marzeń, ale to była szczególna okazja, przy czym jednak sam prezent specjalnie dużo nas nie kosztował ;-)