Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamujaca sie

jestem uwazana za kobiete atrakcyjną, ale nie chłopaka, co wiele osob dziwi...

Polecane posty

Gość załamujaca sie

a ja bym bardzo chciala tylko wstydze sie moich przebarwien i dziurek po tradziku, co prawda jest coraz lepiej ale mam taki uraz do mojej cery, ze wstydze sie poj sc na spotkanie z kimkolwiek kto by mnie zaprosil.Oczywiscie zakrywam swoja cere podkłaami kryjącymi, ze nic prawie nie widac, a jaka spotykam sie w miejschac publicznych ze znajomymi i poznaje nowe osoby to nikt nie zauwaza moich problemów, a bez make up nie wyglada to ciekawie, co o tym myslicie??

Gość przerażające

Gość starhojokff
Dla kogoś kto kocha,uroda nie ma znaczenia. A jeśli ma to znaczy,ze nie kocha i nie warty jest splunięcia. Odpowiedz sobie teraz na pytanie,czy chcesz być z kims komu zależy tylko na twoim wyglądzie zewnętrzym,czy z takim kto przede wszystkim zakochał się w twoim wnetrzu. Jeśłi to drugie,to nie powinnaś przejmować się niedoskonałością urody i dać szanse temu,kto pokocha Twe wnetrze.

Gość atopowe
mam atopowe zapalenie skory cale cialo pokryte ranami twarz bez makijazu wyglada jak polana wrzatkiem. i do tego faceta ktory kocha mnie i ubostwia nad zycie.wiec przestan walic smuty

spojrz na to z innej strony-po pierwsze tradzik schodzi a po drugie inni \"widza co biora\", ja tez jestem uwazana za ladna, sporo ludzi mi mowi ze powinnam isc na modelke ale qrw mam strasznie duzo rozstepow-glownie na piersiach i to po czesci dlatego nie mam faceta-bo jakby na to nie patrzec to jest oszpecenie! i to jeszcze najwazniejsza dla facetow czesc ciala!! a tobie ten tradzik zejdzie a rozstepow nie da sie usunac-probuje od 6 lat- jesli jednak chcesz przespieszyc usuniecie blizn to olecam domowe preparaty do mikrodermabrazji-3,4 miesice i masz piekna cere(wyprobowalam na sobie) ja kupowalam nu skina za ponad 100zl ale slyszalam ze sainnych firm juz od ok 60zl 3maj sie 🌼

Gość zalamujaca sie
zgadzam sie z wami ale wazne jest 1 wrazenie....sama czasami nie wiem co mam myslec... ale czasami naprawde jest mi ciezko z tym... co to zabiegów to kiedys mialam i przez nie znowu mnie wysypalo trądem, teraz uzywam tylko od pol roku kremu i jest znaczna poprawa, ale dalej wszystko jeszcze jest, a na zabiegi dopiero bede mogla na wakacje, dermatolog boi sie mnie dac teraz i zgadzam sie z nia bo nie chce znowu wysypu, wole to przeczekac, ale 2 lata meczarni to juz mozna szalu dostac, tym bardziej ze mam dopiero 19 lat, jedne z najlepszych lat mi mijają...:( a roztsepy tez mam ale na biodrach, moze nie takie widoczne ale są;/ na szczecie one mi tak nie zawracaja głowy... dzieki za wypowiedzi, zawsze troche na duchu podnoszą:)

Gość zzzzzzzzzzz
Witam :) Ja mam 25 lat właśnie dzisiaj rozstałam sie po 7 latach z moim facetem.Najgorsze jest to ze większosć fajnych,normalnych facetów ma już żony.Chyba zostanę sama :( jestem ładną dziewczyna,ale cóż z tego skoro nie umiałam wykorzystać tego kiedy jeszcze było wielu wolnych.Chyba poczekam na fale rozwodów :(((( Jest mi źle !!!!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hm no mnie tez to dziwie ze jestes uwazana za atrakcyjna kobiete ale nie chłopaka....