Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytaaa

Beznadziejny flirt

Polecane posty

Gość judytaaa

Parę razy byłam świadkiem flirtu i za każdym razem te rozmowy były strasznie infantylne, płytkie i wogóle bleee :o Albo akurat trafiałam na niezbyt inteligentnych ludzi, albo to po prostu jest norma... Wy też tak pieprzycie trzy po trzy, żeby się spodobać chłopakowi/dziewczynie? :o

Gość ..jakiś mało optymistyczne
nie..ja raczej na początku bywam śmieszny i gadam na każdy temat..i próbuję jakos pomagac jak cos sie stanie..i najlepsze wrażenie jakos robię na "teściowych":P...nie martw się..nie wszyscy faceci to idioci:)

Gość ..jakiś mało optymistyczne
nie..ja raczej na początku bywam śmieszny i gadam na każdy temat..i próbuję jakos pomagac jak cos sie stanie..i najlepsze wrażenie jakos robię na "teściowych":P...nie martw się..nie wszyscy faceci to idioci:)

Matko ! Jak ja tego nienawidziłem !!! Kizia Mizia ,Hi hi Ha hi Jak mnie to zawsze wkur...o !!! To niesamowite jakie bzdury ludzie gadają jak chcą zamoczyć !!!

Gość judytaaa
Dokładnie :o Histeryczny śmiech, rozbiegane oczka, robienie z siebie bałwana/kretynki, popisywanie :o Normalnie ludzie tracą rozum w takich sytuacjach :/