Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobasek-mały

do mam bobasków

Polecane posty

Gość bobasek-mały

mam do was pytanie..... idę w odwiedziny do koleżanki,ktora ma miesięczną córcie i chce jej coś kupić (to zresztą oczywiste) tylko,ze niemam pojecia co. najlepiej byłoby ubranka,ale ona nie chce, bo ma ich bardzo duzo.. co Wy byscie chciały dostac dla swoich pociech? prosze doradzcie🌼

Gość -mamuska-
moze kupcie jakąs zabawke na wyrost-jak troche podrosnie to sie przyda

Gość komplet śmiesznych
smoczków

Gość bobasek-mały
ooooo,dzieki fajny pomysł

Gość podnosimmy
pieluchy, chusteczki do pupy

Gość kosmetyki
ogólnie duzo kosmetyków dla dzieci potrzba, mi by sie akurat takie prezenty bardziej przydały niż ubranka

co prawda mój dzidzius jeszcze w drodze,ale tez bym chciala dostać troche kosmetyków dla dzieci, teraz jest tyle fajnych,pozdrawiam.

pampersy, chusteczki raczej rzeczy do higieny malucha albo jakąś fajną zabawke chociaż dzieci po miesiącu dopiero zauważają zabawki ;)

Gość ładną grzechotkę

Gość bobasek-mały
ale czy to troche nie jest niebezpieczne-kosmetyki? a jesli cos wywoła uczulenie i bedzie potem na mnie?

duzo kosmetykow?? ja uzywalam tylko chusteczki nawilzane i szampon,i od czasu do czasu krem do pupy.

Gość konsolę Playstation
Przyda się tatusiowi.

Gość nonie
może taką karuzelę nad łóżeczko- koszt ok 50zł, na pewno się ucieszy i mama i dziecko

skoro maja dla malej duzo ciuszkow to i kosmetykow pewnie tez:-) kup moze cos dla mamy.a dla malej jakas symboliczna drobnostke,moze ladny album na zdjecia?

Gość haha-dobre

Gość haha-dobre
tzn.z konsoli dla TATUSIA SIĘ SMIEJE

Gość nonie
a jak za drogie to są takie misie kolorowe z pozytywką do zawieszenia nad łóżeczko, koszt ok 20-30- nie wiem dokładnie

Gość bobasek-mały
Agais a Ty jako mama co chciałabys dostac od znajomych? powaznie pytam

Gość pieluchy tych
zawsze malo...

Gość bobasek-mały
nonie powiem Ci,ze oniniemaja łozeczka dla dziecka,nała spi w takim czyms dziwacznym obok łózka - ni to stojak ni fotelik, swama nie wiem co to jest, no ale moze kupią.......a prezent faktycznie fajny, dzieki

Gość asia_25a
wiesz ja jak urodziłam każdy przynosił co uważał za słuszne, ale najbardziej denerwowało mnie ja moja teściowa przynosiła kilkudniowemu maleństwu ubranka dla dwulatka...wrrr....telepało mnie, oczywiście większe ale bez przesady ! A znowu ucieszyło mnie niesamowicie jak moje przyjaciółki przyniosły prezent również dla mnie...śliczne figi, sexi, abym nie zapomniała że oprócz tego że jestem matką to jestem też żoną hihi....naprawdę było to miłe

Gość nonie
dobra rzecz to też jakiś ładny kocyk, ręczniczek z kapturkiem dla niemowląt, albo śpiworek ale musiałabyś spytać czy już nie ma, a może pościel na zmianę?

Gość bobasek-mały
kurcze,ale macie fajne pomysły, a my od dwóch tygodni kombinujemy co by tu kupic......, dzieki,dzieki,dzieki!!!!!

Gość nonie
klocki z figurkami w srodku, firmy chicco- odradzam. Moje dziecko wogóle nie było tym zainteresowane. Już lepsze zwykłe drewniane.

Gość nonie
ja tylko wyrażam swoje zdanie, poparte wlasnym doświadczeniem, ale nie przeczę że na pewno są dzieci które chętnie sie będą tym bawić. Mój synek miał klocki z figurami geometrycznymi w środku, może inne są lepsze

Gość upupup
bielizna dla mamy!

bielizna,ale nie stanik,bo cycki sie jeszcze beda zmienialy przez kilka miesiecy:-) najlepsza jakas seksowna koszulka zakrywajaca niedoskonaly brzuch i majteczki albo jakis fajny szlafrok

Zawsze możesz kupić maskotkę. Szalenie podobają mi się takie duże maskotki z serii \"Kubuś Puchatek\", są niestety drogie, ale dzieci je uwielbiają. Ja zawsze przychodzę z maskotką dla dziecka i czekoladkami dla mamusi. Wiem, że karmiące mamy nie mogą za bardzo jeść czekolady, ale mam szczęście, bo żadna z moich koleżanek, które odwiedzałam nie karmiła piersią.

ja pamietam ze najbardziej cieszylam sie z pieluch, wiadomo ida jak woda i zawsze sie przydadza a 4 lata temu to jeszcze i ceny byly z nog zwalajace, tylko warto by sie dowiedziec czy dziecko nie nosi juz wiekszego rozmiaru zeby nie popelnic gafy (ewentualnie paragon do sklepu zeby mozna bylo zamienic) ubranek mialam mase i akurat te prezenty mi nie podchodzily zwlaszcza ze nie wiedziec czemu kolezanki lubily falbanki i inne doszywki ;) jesli idzie o maskotki to owszem dziecko bedzie je lubilo ale to jeszcze dlugo potrwa - maluchowi nie mozna dawac przeciez pluszakow. za to polecam gryzaczko gruchawki CHICCO. sa lekkie ze specjalnych materialow ktore malec moze gryzc a jesli to odbra kolezanka i chcesz wydac wiecej kasy to mozesz kupic mate edukacyjna lub taka zawieszke na lozko gdzie jest gruchawka piszczalka i niby lustereczko, maluszki bardzo to lubia :)