Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuleczka

spirala mirena

Polecane posty

Gość asiuleczka

czy można założyć spirale mirena jak się jeszcze nie rodziło?

Gość nie...............

Gość KASKA2324
Oczywiście że tak tylko lekarze polecają ja kobietom które jeszcze nie rodziły ,nie ma mowy ze nie założy jeśli nie urodziłaś dziecka ,moja znajoma nie ma dzieci i narazie nie chce mieć i lekarz jej założył właśnie Minere

można nie ma medycznych przeciwwskazań i wcale nie musi bardziej boleć, czy w czymś przeszkadzać zatem jeśli jesteś zdecydowana i lekarz po badaniu nie ma \"ale\" to do dzieła :)

Witam, chcialam zapytac w sprawie spirali mirenka, mam zalozoną od 3 tygodni wszystko jest ok,ale mam pytanko czy jesli ma sie zalozoną spiralke mozna chodzic na solarium? pozdrawiam

Gość syndi22
jest jeszcze do sprzedania ta spiralka moj meil to syndi13@wp.pl

Gość _magda
Mam 30 lat i jestem mamą 3,5 letniej Marysi oraz 1,5 rocznych: Ani i Krzysia. W maju 2009 r. ginekolog założył mi spiralę Mirena, a w sierpniu 2010 r. trafiłam do szpitala z silnym bólem brzucha. W ciągu godziny zdążyłam stracić przytomność, dostałam krwotoku wewnętrznego, który spowodował ogromny ból całego podbrzusza, nie mogłam się ruszać, ciężko oddychałam. Po trzech godzinach zdiagnozowano pęknięcie jajnika w wyniku ciąży pozamacicznej. Tylko dzięki doświadczonemu lekarzowi o 21 w niedzielę zostałam operowana - wycięto mi prawy jajnik z jajowodem i podano 3 dawki krwi. Mój lewy jajowód jest niedrożny, więc jestem bezpłodna. Cieszę się, że żyję, bo miałam dużo szczęścia. Uważam, że każdy lekarz polecający Mirenę powinien powiadamiać pacjentki o możliwych skutkach ubocznych, które mogą nawet doprowadzić do tragedii.

Gość gośćććććć
5 letnia spiralka mirena na sprzedaż, zainteresowana ? napisz 2329366

Gość guska-i
sprzedam spiralkę Mirena, termin założenia do 01.2013r, nowa, 550zł,