Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojbyltaki

oblałam prawko

Polecane posty

Gość mojbyltaki

gasł mi samochód ale to dziwne bo na jezdzie nigdy mi przy ruszaniu nie zgasł a jezdziłam na dwoch roznych autach

Gość pika23
zdarza sie !w koncu zdasz !glowa do gory:)

Gość mojbyltaki
dzieki

Gość olgaaaaa
ja zdałam za 3 razem- dont worry!

Gość pika23
nie prz4jmuj sie !ja jestem dopiero po 4 tej jezdzie ,wiec egzamin przede mna ,ale staram sie nie denerwowac tym:)

Gość pika23
to nie jest porazka wiec dziewczyno glowa do gory i wykup sobie jeszcze jazdy zeby nie zwatpic w siebie :))

Gość mojbyltaki
wydaje mi sie ze nie jezdze najgorzej ale nie rozumiem dl.przy ruszaniu gasł mi ten samochód-byłam całkiem zdezorientowana przy 30 godzinach jazdy nie zdarzyło mi sie to

większość samochodów egzaminacyjnych się sypie więc nie ma się co martwić, może następny trafi Ci sie lepszy :)

Gość a z jakiego
biegu ruszałaś? Na pewno z jedynki? Bo ja raz tak oblałam, auto zgasło mi chyba 5 razy kiedy chciałam ruszyć z jednego skrzyżowania. Głupota, a raczej nerwy. Dojechałam do skrzyżowania i nie zmieniłam biegu a kiedy ruszyłam normalne że zgasł. Już mi się ciśnienie podniosło, odpaliłam szybko, chcę ruszyć, zgasł. No to już panika, znowu odpalam i znowu gaśnie, wiedziałam, że mam oblane i mówię mu w końcu, że nie wiem o co chodzi a ten warknął tylko, że jeszcze się nikomu nie udało z 3 ruszyć. W międzyczasie samochody nadjechały i stoją i gapią się na mnie a ja już nie byłam w stanie myśleć. W pewnej chwili mignęła mi myśl, żeby stamtąd po prostu zwiać, zostawić ten samochód wraz z nadętym egzaminatorem na środku skrzyżowania i spieprzać stamtąd jak najszybciej :) Tak mnie panika zżerała bo biegu nie zmieniłam :) Teraz się z tego śmieję ale wtedy to nie było mi do śmiechu. Nie daj się panice, jedź spokojnie, rozglądaj się przed przejściami, patrz na ludzi i na znaki, uda się :)

a z jakiego --> a z ciekawości: zdałaś wtedy? :D