Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masay1978

Dziewczyny- dlaczego?

Polecane posty

Otóż od jakiegoś czasu próbuję znależć kochankę (wiek obojętny), i przyznam szczerze że wbrew pozorom jest b. ciężko. Poszukuję osoby najlepiej w zwiazku lub takiej która potrafiłaby zaakceptowac to iz mam żonę.Dodam iż mam 30 lat i jestem z Krakowa.Podobno jest wiele kobiet które potrzebują czasami odrobinę szaleństwa, co oczywiscie będę w stanie zagwarantować, podobnie jak 100% dykrecji. Oczywiście może to byc w okolicach Krakowa (jestem zmotoryzowany).Gdyby któras z Pań poczuła taką chęć skorzystania z tej oferty proszę o kontakt........ Paweł

Gość ona M
ciężko kogoś znaleźć ? mam 16 letnią sąsiadkę, która spotyka się intymnie z kolegami z podwórka za drobną opłatą, byłaby napewno chętna na stałego sponsora, takich panienek jest tu (Wrocław) mnóstwo, także starszych, niestety trochę do nas daleko

Gość ehhhh co za pajac
no i następnemu listopadowa mgła rzuciła się na płaty czołowe.

Gość woodku
ech rzygać się chce

Gość nkug
Może solidarność płci? Nie wyobrażam sobie zrobić takie świństwo innej kobiecie

Gość mużyn
ja mógłbym cię ruchnąć;)

Gość sory ale po co się żeniłeś
???:O Nie dziwię się, że żadna nie chce takiego pojeba:O 100% dyskrecji, ble ble ble, gadasz jak zawodowa kurwa, wiesz?:o I w dodatku widać, ze jesteś porządnym człowiekiem o niezłomnych zasadach- żona do prokreacji i przedłużanaia rodu, a inne do ruchania:o Rzgać się chce:o🖐️

Akurat popieram moveringa :D Na samej kafeterii jest z 30 takich chętnych panienek z czego połowa może być z okolic Krakowa :-D. Polecam tlen w celu nawiązania stosunków nie tylko erotycznych :D

Napewno są takie kobiety które też potrzebuja takiego układu.Zawsze lepsze to niż to co sie dzieje po klubach i dyskotekach. Tak jest po prostu uczciwiej postawic sprawe jasno. A co do mnie... Nie jestem wiesniakiem i nie mam też takiego wygladu. Natomiast widzę wśród komentujących (nie wszystkich) objawy zburaczenia-to fakt. Nie chce iśc na dyskoteke i zabawiać się z tempymi siksami którym imponuja nowe adidasy, a za przejażdżke 10 letnim BMW są włascicielowi w stanie zrobic loda na zawołanie, albo za postawienie drinka. Dlatego właśnie piszę.....

Gość hmmma jestes
przystojny??/ moze cos wiecej o sobie?

Jak jesteś zainteresowana to maila juz masz... Więc pisz po prostu na niego, a nie pod publikę :)

Gość hmmma jestes
moze jestem???

Bo Ty sie xle do rzeczy zabierasz chłopie. Za szybko, z niektórymi to trzeba pochodzić :D Przeciez zadna się nie przyzna na forum, że ma cheć, prawda ? Woli udac, że została zdobyta, mniejsze wyrzuty sumienia.

Ok. no to mam zamiar zdobyć tą jedyną........ Będę jej zrywał kaczeńce (w lecie) Teraz lepiej?

Gość hmmma jestes
podaj maila

Nie. Nie masz mówić, że chcesz zdobyć, ale masz to zrobić. Zresztą, ściągnij sobie komunikator tlen, wpisz, czego szukasz, wyswietli Ci się lista panienek z krakowa i jak umiejętnie i z polotem (nie zaczynając od: cześć jak masz na imię, gdzie pracujesz i jaki masz kolor włosów) zaczniesz konwersację, a następnie parę dni będziesz budowac kontakt, to dostaniesz to czego chcesz.:) Czasem jestem przerazona ilościa zaczepiających mnie facetów, z czego połowa nadaje się do odstrzału a 1/4 jest całkiem przyjemna, z 1/8 z tej 1/4 może i poszłabym na taki układ. :) Trzeba se umiec radzić w zyciu słońce :)

Gość hmmma jestes
przepraszam nie spojrzalam na nick :(

Gość hmmma jestes
przepraszam nie spojrzalam na nick :(