Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhsudaf

obawiam sie ciazy...od tygodnia mam bole brzucha..a okresu nie ma

Polecane posty

Gość dhsudaf

odsawilam tab. 2 miesciace temu , 1 okres dostalm wczesniej ,a teraz juz tydzien czasu mnie brzuch pobolewa( bez przewry mnie boli ze czaem mam ochote wziasc tab. przeciwbolowa) a okresu nie ma...wiem ze powinnma czekac ale nigdy mnie tak dlugo brzuch nie bolal:( tylko nie czepaijce sie ze juz podobny temat istnieje ale nikt mi tak nie odp:( chce zobaczyc jak to bylo u kobiet ktore odsawily tab....

Gość jak ja ostawiłam
to dla odmiany mialam okres przez 3 tygodnie

Gość dhsudaf
wiem i czytalam wiele ze jak sie odstwawia tabsy to pozniej okres nie wystepuje regularnie ale ten bol brzucha???

Gość ja jak odstawiłam
ten ból brzucha może nic nie znaczyć.Organizm musi się przestawić na funkcjonowanie bez dodatkowych regularnych hormonów, a teraz pracuje sam. Czasami tak jest po odstawieniu, że przez kilka miesięcy organizm psoci a to bólem brzucha, długim okresem bądx jego brakiem. Tydzień to nie jest długo.A kiedy spodziewasz się okresu?

Gość kita1982
ja tez odstwailam tabsy i od tamtej pory kluje mnie i boli podbrzusze tak jak bym miala dostac okres ale dopiero ma byc za 10 dni(powinien przynajmniej) boje sie bo niedawno mialam mala wpadke-stosunek przerwany ale bez wytrysku wzielam postinor teraz zpstaje mi czekac