Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNE ALE PRAWDZIWEkkk

NIE MA NA SWIECIE FACETA KTÓRY BY NIE ZDRADZAŁ W MYSLACH CHOCIAŻ

Polecane posty

Gość SMUTNE ALE PRAWDZIWEkkk

kiedy to uslyszalam w tv wczoraj ze niby jakies badania robili to mi sie smutno zrobilo:(

Gość jjkjhhfgf
jest jeden...mój!

Gość pralinka23
Mi też przykro ale taka prawda. Wolę o tym nie myśleć chociaż zawsze nasuwa mi się to do głowy gdy w towarzystwie są inne dziewczyny...

Gość oczywiscie ze sa
np. papiez

Gość trochę zakręcona
Ale ja myślę, że kobiet też się to tyczy:(

Gość no i niech na drzewo
spierdalają. Czym tu się przejmować ??! Też zdradzaj - nie tylko w myślach.

Gość nowa w sumie
laski nie przesadzacie? Co rozumiem przez zdrade w myslach, ze sobie wyobraza sex z inna? Czy ze mysli o innej dziewczynie?

Gość hushhh...
wiele kobiet też to ma, ale aż czekam gdy zazdrośnicy (obojga płci) wymyslą kagańce na myśli. Jesteśmy ludźmi, panujemy nad popędami, kochamy i szanujemy, umiemy wybrac i wiemy co sie najbardziej liczy ( a przynajmniej tacy być powinniśmy). Ale czy Wy panujecie nad wszystkimi snami? myślami? nie miewacie fantazji?

Gość zła na cały świat
No właśnie a sny? Ja miałam ostatnio sen i przysięgam nie mam pojęcia skąd się to w mojej głowie wzięło:O A kocham mojego męża nad życie:)

Gość hushhh...
no właśnie. :) Ale wg niektórych powinnaś się ciężko wstydzić za swoją wyuzdaną, podświadomą seksualność :P

Gość skyee
przepraszam bardzo ale ja jako kobieta tez czasem sobie mysle o innym facecie wiec nierozumiem

Gość hushhh...
ja szczerze mówiąc, też nie...

Gość hushhh...
Jeb- no ale oprócz tego, że same miewamy fantazje, sny i wyobrażenia, to co poniektóre założyłyby facetowi kaganiec na myśli. I niech waruje.

Gość czy to facet czy kobieta
jak ma zdradzic tio zdradzi.

Gość jeśli jest zdrowy to każdy
mój mąż mi dawno temu powiedział że każdy facet jako samiec rasy ludzkiej ma rózne mysli na widok ładnej dziewczyny ale po to Bozia dała mu rozum i wolną wolę aby dochować wierności partnerce

Gość No nie zgodze sie
Jest taki facet, znam takiego, tak strasznie kocha dziewczyne swoja, sa ze soba od 7 lat, ale on o nia ciagle walczy, bo ma wrazenie ze ja straci jak nie bedzie sie staral, ona tez go kocha ale nie okazuje tego tak a ten facet by zycie za nia oddal, zdarzaja sie tacy jak widac Ja w myslach tez zdradzam, wielu facetow mi sie podoba, ale jaka to zdrada, jak tylko z wygladu, wiec moge sobie pofantazjowac

Gość Uważam że nie ma
na świecie, który nie zdradził by nigdy w myślach - nie bądźmy dziećmi ;-p

Mam nadzieje, ze mój facet do takich nie należy. Wiem, ze mnie kocha i nie potrafiłby mnie zdradzić i wydaje mi sie ze nawet w myslach nie jest do tego zdolny. Przynajmniej tak jest na dzień dzisiejszy. Ja osobiscie nawet nie mysle o innych gostkach pod tym katem. Poprostu cała reszta facetów jest dla mnie nieatrakcyjna i tylko o tym jednym myśle, ten jeden mi się podoba i tego jednego kocham. I niech tak zostanie :D