Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purple rain

Polonez - nauka na studniówke

Polecane posty

witam!czy ktoś jest w posiadaniu utworu \"polonez\" mam poloneza z pana tadeusza, wszytko ok z tym że do nauki tego tańca potrzebuje poloneza z wyraźniejszym rytmem. Prostrzego, latwego do załapania. bardzo bym o niego prosiła - za msc studniówka a my jescze nie umiemy tańczyć :)

Gość Dąbrowianka
w styczniu masz studniówkę? ja dopiero w lutym... a nikt ze szkoły nie ma poloneza na płycie? chodzi mi o nauczycieli?

Gość Dąbrowianka
uuuuuuuu no to kapsko...

Gość upppppp..
Zapytaj sie na forum mp3 na o2.

Gość ludzie żal mi was
kiepscy jestescie zeby poloneza nie potrafic zattanczyc...raz dwa trzy, na raz akcent itanczymy...gdzie wasz sluch muzyczny matoły???

ehhhh... a czy słyszałes kiedyś zeby maturzyscie wyszli i bez ani jednej próby zatańczyli poloneza na studniówce?? nie chodzi o same kroki ale o choreografię i zgranie się. Żeby wyszło ładnie - trzeba poćwiczyć. a jeśli jest Ci mnie żal to sio z tematu. Panie/ Pani idealny/a. I ciesze się że ty potrafisz wszystko zrobić bez ćwiczenia 👄

Gość teee delicja
prostSZego przyszła maturzystko... :O

hehehhehehe, spodziewałam się gdy zakłada się taki temat ludzie którzy nie moga pomóc włażą i wytykaja błędy...

Gość upppppp..
hej, zapytałaś się tam?:)

Ja powiem tylko tyle, że chyba nie ma prostszego poloneza niż polonez Kilara, czyli ten z Pana Tadzia... W nim tak wyraźnie słychać rytm, że chyba trzeba w ogóle nie mieć słuchu, żeby go nie usłyszeć... Dlatego w szkołach z reguły ćwiczy się na polonezie z pana Tadzia...