Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschumi

TRIBIOTIC - czy komus pomogl? PROSZE ODPOWIEDZCIE

Polecane posty

Gość tschumi

Mam rozdrapanego wulkana na srodku czola. Wczesniej bylo to b.trudny do wycisniecia pryszcz podskorny. Jednak ja wyciskajac go, rozdrapalam...jest teraz rana i taka twarda gula pod czolem. slyszalam ze na to dobry ejst TRIBIOTIC? Czy pomogl komus? Albo moze macie inne sposoby na takie przypadki. Z gory serdecznie dziekuje za jakakolwiek pomoc.

tribiotic Ci raczej nie pomoze - -wiem, bo sama probowalam stosowac :) on jest dobry, ale na zakarzenia typu grzybicznego i pekanie skory, np. jesli ktos ma alergie na chemikalia.

wlasnie ze pomoze - jest na zadrapania. A jak zakleisc plasterkiem zniknie szybciej nie pozostawiajac śladu.

Gość Biała plamka
a ja używam tribiotik na pryszcze i mi to pomaga niewielką ilość najpierw delikatnie wcieram potem jeszcze trochę na wierzch nakładam i tak pare razy-mi naprawde pomaga i nawet jak mi jakiś zajad czy zimno wyskoczy to też używam i też pomaga saszetka nie jest droga bo ok.1,5 więc radzę ci spróbuj

miałam takiego na policzku keidys rozdrapałam i był strup na pół policzka pamietam ze pomógł tormentiol mi ale nie odrazu po 2 3 dniach ale licz sie z tym ze jak strup zejdzie mozesz miec blizne

Gość Feergiee
Mi TRIBIOTIC pomógł. Miałam nieciekawie wyglądającą ranę na uchu, przez którą całe ucho mi napuchło. Po kilku dniach smarowania TRIBIOTICIEM rana zniknęła, a ucho już nie jest napuchnięte. Polecam!