Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 shaypka

Po raz kolejny,ale skuteczny.Zmieniamy swoje 偶ycie!!!

Polecane posty

Go艣膰 shaypka

Mam do艣膰 ci膮g艂ego u偶alania si臋 nad sob膮 i obwiniania innych,czas wzi膮膰 si臋 za siebie,w ko艅cu 25 late za mn膮.Wiec tak: dieta 膰wiczenia zero s艂odyczy zero narzekania wi臋cej pozytywnego my艣lenia zobaczymy co dalej,mo偶e kto艣 co艣 jeszcze dorzuci.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 i tak nie klapnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaypka
Nie ma chetnych,偶eby o sobie zadba膰 ,o cia艂o i umys艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweet dipp
Ja :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzia
moge sie dolaczyc ale nie bede obecywac ze zero zlodyczy itd itp.. moge sprobowac systematycznie smarowac sie kremami, zrobic pozadny pedicure i manikure :) a i depilacje intymna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweet dipp
a ja juz nie jem s艂odyczy od trzech miesi臋cy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweet dipp
to od czego zaczynamy dziewczyny?

Udost臋pnij ten post

a ja nie jad艂am chleb od 10 pazdziernika , s艂odyczy , ziemniak贸w , makaronu , ry偶u :D itd ... do tego 膰wicze :) i staram sie dba膰 o swoje cia艂o ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaypka
艢wietnie w ko艅cu jakie艣 ch臋tne.Witam wszystkie dziewczyny!!! Marzia dobre i to smarowanie kremowanie i depilacja :-( Martyna mo偶e co艣 zdradzisz ,albo mo偶e b臋dziesz nas pociasza膰 w chwili s艂abo艣ci. Ja zaraz bior臋 k膮piel i b臋d臋 sie masowa膰 trzeba pozby膰 sie tej okropnej sk贸rki pomaranczowej co do 膰wicze艅 to nie wiem kiedy zaczne,bo dzi艣 akurat dosta艂am okres.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaypka
Marzia mia艂 byc u艣miech :-) 艢niadanie zaliczone oko艂o 12 drugie 艣niadanie Wi臋c dzi艣 ju偶 po zakupach a teraz wielkie sprz膮tanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joj
czesc dziewczyny:) Ja ju偶 zacze艂am wprawdzie dbanie o siebie ale moge do艂aczy膰. Ot贸偶 zn贸w zapisa艂am sie na solaruim, bo chce jakos na sylwestra wygladac w sukience:) Od kilku miesiecy chodze na profesjonalny manicure. Zapisalam sie do dentysty bo dawno nie bylam, i choc zeby mam raczej zdrowe chce pozbyc sie kamienia i wybielic zabki. # miesiace temu rzucilam palenie. No i w srode zapisalam sie na silownie, bede chodzic 3 razy w tygodniu po 2 godziny. Tydzien temu skonczylam 13 dniowa diete kopenhaska. Schudlam 3 kilo, ale szybko nadrobialm slodkim:) Jesli chodzi o depilacje i kremowanie sie balsamami to stosuje to od lat:) Pozdrawiam i 偶ycze powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joj
mialo byc: 3 miesiace temu rzucialam palenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaypka
Witaj joj Zazdroszcz臋 Ci tej si艂owni,mieszkam w ma艂ym mie艣cie i nie mam tu porz膮dnej si艂owni.Chodz臋 2 raz w tygodniu na step. Dzi艣 poskaka艂am na skakance,bieg w miejscu i wchodzenie na schodek no i jeszcze 8 abs na nogi i po艣ladki to tak ponad godzinke sie poci艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaypka
No co jest dziewczyny? Ja wczoraj do kawki zjad艂am jedno ciasteczko i tak powinno by膰 ,przewa偶nie w niedziele to zajada艂am sie s艂odyczami.Wieczorem pokr臋ci艂am hula hop i troch臋 n贸偶kami pomacha艂am.

Udost臋pnij ten post