Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadjas

Mam pewne obawy czy....

Polecane posty

Gość nadjas

czy jesli nowo pozanany chlopak na necie proponuje spotkanie węszyć w tym jakis podstęp czy raczej interpretowac to w ten sposob , ze facet nie chce tracic czasu na necie

Gość dell6000
To albo to..nie jesteśmy nim:O W każdym razie trzeba być ostrożną w takich wypadkach.

Gość nadjas
no tak dell to jakby jasne , ze nie jestescie ale.. moze ma ktos doswiadczenia w tym temacie moze mial ktos podobny dylemat spotkal sie i facet okazal sie w porzadku itp..

niestey wszystko zależy od faceta.. nie wszyscy od razu coś kominują, ale też nie wszyscy są uczciwi.... sama musisz zdecydowac..

Gość nadjas
no tak sama... tyle , ze nie potrafie na dzien dzisiejszy podjac dezycji , bo zwyczajnie nie wiem . Z jednej strony bylaby to jakas nowa znajmosc moze , z drugiej nie jestem przyzwyczajona do takich szybkich spotkan , ja potrzebuje faceta wyczuc w miare rozmow ( chociaz dluzsze rozmowy wcale niczego nie gwarantuja ) a tu znowu niecierpliwie sie bo jestem ciekawa tej osoby

wiec idz, tylko rzeczywisice zadbaj o bezpieczenstwo.. najwyzej ci sie facet nie spodoba to zwiejesz i juz :P

Gość nadjas
fajnie tepa kobitka , ze napisalas... rozmow bylo nie wiele. wydaje sie byc ciepla osoba , za kazdym razem sle gorace pozdrowienia , pyta jak mi minal dzien , o wyglad nic do tej pory nie pytal . Przed wczoraj zaskoczyl mnie propozycja spotkania i nie bardzo wiem jak zareagowac . Probuje wykrzesci cos z intuicji ale ona nie bardzo jakos . Cos mi mowi , ze to fajny chlopak a z drugiej strony ze chce wypelnic swoj wolny czas poznajac kogos nowego nie wiem sama....

Gość nadjas
Pierwsza rozmowa byla na gg i rozmwialismy sobie ogolnie on pisal czym sie zajmuje w sumie nie dlugo bo musial isc . Teraz mailujemy rzadko bo rzadko ale odzywa sie co jakis czas z zapytaniem co u mnie , jak mija mi dzien itp. Ostanio propozycja tego spotkania