Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Ukryta

Odtrąciłam tego, którego kocham.

Polecane posty

Gość nie zgadzam sie..
Jesli to bylaby milosc mojego zycia to nie dbalbym o upokozenia. Moze sprobuj zaczac normalnie z nim rozmawiac. Nie w tonie 'wroc do mnie'. Zobaczy jak fajnie spedza sie z Toba czas i moze zbudujecie to od podstaw. Mialem podobna sytuacje i bylem na Twojej pozycji. Wytrzymalem 3 miesiace i.. teraz samemu jest mi dobrze.

ile czasu minelo od tego \'\'odtrącenia\'\'? jesli nie tak duzo, mysle ze w koncu sie ugnie i szanse będą spore, glowa do gory, pozdrawiam ;)

Gość maryszka
Nie powiedziałaś nam , w jaki sposób go zostawiłas - czy powiedziałas "koniec" czy zrobiłas cos czego terz żałujesz?

Gość RHIN BAC
Poszukaj innego

Gość Kasia Ukryta
A on się nadal nie odzywa, a ja nadal płaczę. :( Tak tylko piszę, troszkę pomaga.

Gość niunka35862
kasia i co to juz 5 miesiecy a on nic?? raczej daj sobie spokój.. ja wiem to okrutne ze tak napisalam ale wiesz wydaje mi sie ze juz nic z tego nie bedzie:( a czy on spotyka sie z kims czy nie?

Gość chlopak jakich wielu
ja nie rozumiem jak to mozliwe odtracic kogos kogo sie kocha. trzeba miec nierowno pod sufitem

Moja była mnie w taki sposób olała. Po prostu na pokaz, bo chciała żebym był zazdrosny itd. Myślała, że jak mnie zostawi, to ja zacznę o nią walczyć. Ale nie było o co. Za parę miesięcy się jej odwidziało i zaczęła do mnie wydzwaniać, ale miała pecha, bo ja już byłem z inną.

Gość Kasia Ukryta
Tak właśnie ... on nadal milczy. Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak się uparł, widać po prostu mnie nigdy nie kochał i zycie beze mnie, jest lepsze od naszych wspólnych planów. Pojęcia nie mam czy jest w jakiś związku, niczego nie wiem ... powiem jednak, że sądzę iż kogoś ma. On raczej długo sam by nie wytrzymał i kobiety lgna do niego. Zakładam, że z kimś jest.