Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergiczka_ds

Alergen No Nox - co to takiego??

Polecane posty

Gość alergiczka_ds

Założyłam już taki topic na zdrowiu i urodzie, ale jak na razie bez odzewu :-0 :-( to może spróbuję tutaj... może ktoś coś wie na ten temat... Mam pytanie, czy ktoś orientuje się co oznacza termin " No Nox"? Robiłam testy płatkowe, wyszła alergia +++ na No Nox, nie umiem znaleźć niczego na ten temat, a wizytę u alergologa mam dopiero pod koniec stycznia 2007r. bo na ten rok mają już wyczerpane limity. :-0 [zły] Bardzo chciałabym wiedzieć co to za świństwo i czego powinnam się wystrzegać... Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi gdzie tego szukać... :-)

Gość alergiczka_ds
:-0 :-0 Nikt nic nie wie :-0 :-(

Gość justin32
Witaj , ja tez nie wiem co to jest , ale wszelkie przyczyny Twej alergii wykryje najnowszej generacji aparat -- oberon, Badanie aparatem Oberon pozwala wychwycic zmiany , które kiedyś mogą przybrac postac choroby.To właśnie to daje metodzie przewagę nad innymi specjalistycznymi badaniami , gdyż rezonans , tomografia,USG, czy EKG wykazują już ukształtowane zmiany chorobowe, a wówczas na profilaktykę jest za późno.Badanie polega na sprawdzeniu energetyki w komórkach.Odbywa sie to poprzez mózg,bo to jest centrum dowodzenia naszego organizmu. Naprawde ten aparat wykrywa bardzo dokladnie .Przepisujemy jedynie kuracje naturalne , bowiem jedynie natura pozwala nam wyzdrowieć .Pomysl o tym Pozdrawiam Justyna gg 2774030