Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MANUELA.

PARTIA KOBIET

Polecane posty

Jakie jest wasze zdanie na nowo powstającą partię zakładana przez Manuelę Gretkowską? Czy moglibyście (takze mężczyźni) wstapic i poprzec ją? Co o tym myslicie? http//polskjestkobieta.org

Gość ja ostatnio glosowalem
na kobiete w wyborach na prezydenta i nigdy nie mialem jakichs obiekcji wiec nie wiem przed czym mialaby bronic ta partia kobiety...

Bez sensu - w zyciu bym ich nie poparla. Mam do powiedzenia cos wiecej, niz ze jestem kobieta. Odcinajac sie calkowicie od lewej, prawej i srodka partia ta stalaby sie apolityczna. W takiej sytuacji czym mialaby sie zajmowac, jezeli nie polityka?

Gość Man of Honor
To w Polsce jest osobne prawo dla kobie i mężczyzn ??? hmmm dziwne.....;)

Gość frenchy
Facetów-polityków w Sejmie interusują akcyzy na paliwo, kto zostanie prezesem orlenu, Pzu, RTV i innych spółek, rzuca becikowe i myslą, że to wystarczy........ potrzebne jest taja partia, która wymusiłaby na rządzie ustawy, które pomogłyby kobietom i rodznom z dzećmi godnie zyc.Program dotyczy przede wszystkim podwyzszenia standartów pomocy socjalnej, opieki medycznej wzystkch postulatów, które głoszą wszyscy w trakcie wyborów, a potem są zapomonane.spójrzcie co się teraz dzieje---rząd zajmuje się wszystkim tylko nie tym, żeby w Polsce było ludziom lepiej... Jestem za!!!

Gość upuppppppppp

jak widze, na stronie jest tylko jeden artykul - o aborcji. 1. czy te kobiety nie widza powazniejszych problemow w spoleczenstwie? 2. czy w ogole maja zamiar zajmowac sie czymkolwiek poza \"problemami kobiet\"? bo jesli nie, to ja dziekuje za cos takiego. zreszta jestem przeciwniczka nieograniczonego prawa do aborcji. powinno sie propagowac i refundowac najbiedniejszym antykoncepcje, a nie brak odpowiedzialnosci. 10:17 anka011 Bez sensu - w zyciu bym ich nie poparla. Mam do powiedzenia cos wiecej, niz ze jestem kobieta. zgadzam sie z powyzszym.

Gość frenchy
Z tego co słyszałam to ma powstać na przykładzie parti która kiedyś powstała w Szwecji i odniosła ogromne korzyści właśnie dla zycia kobiet i dzieci. Wymusiła na politykach wprowadzenie takich ustaw. Nawet jeśli to by było TYLKO tyle to bedzie to AŻ tyle i powinna powstac..........

Gość TYLKO Z GŁOWĄ
Jestem facetem i poparłbym PARTIE KOBIETale na pewno nie tą!!! Ludzie jak słucham jej wypowiedzi to mi sie żygać chce. Jeśli by była normalniejsza to może by to miało przyszłość. Jeśli inna mądrzejsza kobieta założy taką partię to w pełni ma moje poparcie!!

Gość trefniś amator
kolejna nieudolna partia która dużo da kobietom z budżetu oczywiście tylko znowu podniesie podatki bo czymś trzeba popierać państwową dobroduszność. Nie wykluczam poparcia tej parti bo inne lepsze nie są ale niech mi ta partia dokładnie opisze swój program i zmiany w ustawach jakich chce dokonać bo jak tego nie zrobi to niczym sie nie różni od kononowicz tylko że on był szczery "wiem jak zrobić że niczego nie bedzie"

Gość TYLKO Z GŁOWĄ
Manuela Gretkowska jest pusta kobietą. Ona chce założyć partie która sie zajmie tylko i WYŁĄCZNIE prawami kobiet. A taka egoistyczna partia to jest idiotyzm!! Już była partia rolników -LEPPER itp. Trzeba nam parti które będą wszystko miec na uwadze podczas podejmowania decyzji a nie klapki na oczy na jeden kierunek!! Niech kobiety rządzą jestem za tym ale normalne a nie jakieś nawiedzone!!

Gość trefniś amator
a tak swoją drogą ciekawe jakie baby ona weźmie do tej parti bo same przecież patri nie stworzy a widzimy jakie baby mamy w polityce aż sie kurwiki w oczach jeżą :P

Gość JA wiem wiem
niech sobie kurwe MANDARYNE weźmie i konfidenta BEGEROWĄ. Jakby polityką zajmowali się mądrzy ludzie to by było w Polsce super a nie jakieś aktoreczki, bramkarze, piosenkarki i dupodajki:)

Gość JA wiem wiem
owszem tu sie zgodze - może nie potrzebnie uogólniłem. PodajmyprzykładPANI MANDARYNA - przecież to jest kurwatak tępa że głowa mała. Jak była w programie u mrozowskiego to zapytali ją coś a ona nawet nie wiedziała o co chodzi bo siedziała przy dysklusji i szczerzyła żęby!!

Gość trefniś amator
żeby w polsce było lepiej tylko politycy muszą wkońcu zajarzyć że kasa płynie z nowych technologi stosowanych w kraju a nie w PL wynajdą a w UK produkują i kase mają .Jak będzie technologia to będą miejsca pracy i kasa z podatków i podatki powinny być niewielkie by firmy mogły się rozwijać a także powstawać nowe . teraz jest tak że podatki różnego typu ogromne pare firm większych jest a pracownicy po 600zł zbierają na miech, marzeniem większości jest praca w UK :O

Gość trefniś amator
Rząd dużo powinien ale no właśnie zawsze jest ale gdy zaczyna sie cię coś dziać to rząd nie ma nic do powiedzenia i jakoś dziwnie nowy szpieg sie pojawia i cały rząd wtapia się w rozkosz grzebania w IPN :O

Partia polityczna powinna zrzeszac ludzi o podobnych pogladach na rozne sprawy. Kazdy czlowiek ma swoje poglady. Przyjmujac, ze kobieta tez jest czlowiekiem i jakies poglady ma, uwazam ze nie ma sensu tworzenia partii WSZYSTKICH kobiet, nie biorac pod uwage ich swiatopogladu. To tak, jakby kobiety na wlasne zyczenie chcialy odizolowac sie od swiata mezczyzn i polityki, stworzyc sobie w sejmie taka enklawe kobiecosci... Tyle ze to nie miejsce na ploty o dzieciach itp:o Zaraz pewnie zostane zjechana za to zdanie, ale nie widze innego powodu, dla ktorego kobiety chcialyby sie zgrupowac tylko i wylacznie we wlasnym gronie. Wiekszosc poslow - facetow tez ma rodziny i na pewno zadnemu z nich nie jest obojetny los ich zon i dzieci. Sa w tym temacie rownorzednym partnerem w dyskusji. Podkreslanie i sztuczne wyolbrzymianie roznic pomiedzy plciami jest wg mnie glupota.