Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szukam i znajd臋

Rocznik 77

Polecane posty

Go艣膰 szukam i znajd臋

CZy s膮 tu osoby z tego rocznika ? je艣li tak to napiszcie co do tej pory osi膮gneli艣cie w 偶yciu.Ja mam dwoje dzieci super faceta i okropnych te艣ci贸w,szukam pracy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kolejna m臋ska 艣winia
jestem! mam mieszkanie, ko艅cze szkole, swiety spokoj i nic poza tym;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam i znajd臋
No to nie偶le jak si臋 jeszcze uczysz ja sko艅czy艂am tylko liceum i my艣l臋 偶e ju偶 si臋 raczej nie wybior臋 do 偶adnej szko艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
Mam wspania艂ego meza, troje wspania艂ych dzieci, wspania艂y dom....... nie mam pracy, wolnego czasu, mam upierdliw膮 te艣ciow膮... My艣l臋 ze 艣rednia statystyczna:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
zapomnia艂am doda膰 ze mam marzenia........ale na pewno ju偶 ich nie zrealizuj臋, nie wszystkie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mi co艣
Piszcie co sami osi膮gneli艣cie a nie mam mieszkanie bo babcia kip艂a w kalendarz i mi zostawi艂a, albo starzy kupili.

Udost臋pnij ten post

nigdy nie mow nigdy! w gruncie rzeczy to my bardzo mlodziutkie jestesmy;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam i znajd臋
no niewiem jakie masz te marzenia ale tak naprawde to jeste艣my jeszcze m艂ode i du偶o mo偶emy.J a to mam i te艣ciow膮 i te艣cia upierdliwych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam i znajd臋
m艂odziutkie i pi臋kne

Udost臋pnij ten post

sama sobie kupilam to mieszkanie za osobiscie zapracowane pieniadze i nawet bez kredytu.dlatego uwazam ze warto bylo o tym wspomniec jesli ktos zapytal co osiagnelam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
Tak jestem m艂oda, pi臋kna i bogata :-)....... i bardzo skromna ;-)))))

Udost臋pnij ten post

no pewnie ze piekne tez;-) ja to nawet lubie te moje pojawiajace sie zmarszczki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
kurcze.... to ja te偶 mam ju偶 zmarszczki??? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam i znajd臋
To jest naprawde du偶e osi膮gni臋cie bo my mieszkamy w domu te艣ci贸w i niewiem czy kiedykolwiek b臋dzie nas sta膰 na w艂asne mieszkanie

Udost臋pnij ten post

nie martw sie, kasa czasem spada z nieba;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mi co艣
Ja mam nowy samoch贸d (3 mie艣) 95 ty艣 za got贸wke, kupiona dzia艂ke pod Krakowem 120ty艣, buduje dom na kt贸ry mam od艂ozone 230 ty艣, sko艅czone studia-dobre bo pa艅stwowe i dzienne przedewszystkim, rok temu obroni艂em doktorat, w艂asna firma bo tylko dzieki niej mog艂em do tego wszystkiego dochodzi膰 stopniowo.A zaczyna艂em od zera-wynajmowania mieszkania z 偶ona i ma艂ym dzieckiem.A m贸j 12 letni maluch sta艂 pod blokiem bo nie mia艂em na b臋zyne.Zreszta na bilety te偶 nie mia艂em i oczywiscie je偶dzi艂em na gap臋. Od nedzy do pieni臋dzy droga trwa艂a 5 lat.Ale warto by艂o a wszystko co mam zawdzi臋czam ci臋偶kiej pracy swojej i 偶ony oraz jej wyrozumia艂osci, bo kiedy wiekszo艣膰 z Was k艂ad艂a si臋 spa膰 to ja jeszcze tyra艂em (16h/dob臋). Teraz juz tego nie musz臋 robi膰 bo zatrudni艂em sobie do tego ludzi.Zatrudniam 90 pracownik贸w.Im tez daje chleb.Staram sie ich docenia膰 i w nich inwestowa膰, bo warto艣膰 ludzka w mojej firmie to rzecz najwa偶niejsza.Nie jestem jak wi臋kszo艣c pseudobisnesmen贸w skerom gdzie ludzie zarabiaj膮 po 800.Uwazam to za wyzysk i ponizanie cz艂owieka.U mnie robotnik pracuj膮cy 8 godzin zarabia ok 3000Pln brutto to jest lekko ponad 2ty艣. na r臋k臋.A dodam 偶e u mnie pracuj膮 r贸wniez ca艂e rodziny.Skoro ja zarabiam to czemu mam sie nie podzieli膰 z lud偶mi kt贸rzy na to ze mna pracuj膮.

Udost臋pnij ten post

qra>>ty mo偶e nie masz ale mi sie zaczely pojawiac;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
a w jakiej miejscowo艣ci ta kasa spada???? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
te偶 mi co艣........ m贸j m膮z te偶 nie偶le zarabia, ale........ przyjmiesz nas do pracy?

Udost臋pnij ten post

super! doktorat.... a "b臋zyna" napisa艂, napewno za ta kase tez sobie kupiles ten doktorat? nie wierze ze rodzice nie pomogli chociaz na poczatku.sam to wsztstko z zona tylko?oj oj!cos tu krecisz mily panie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam i znajd臋
dogdzie jest ta twoja firma to mo偶e by艣 zatrudni艂 mnie i moj臋go m臋偶a .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mi co艣
Mam firme 4 km za krakowem. Ile zarabia tw贸j m膮偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
latem zarabia ok. 12 tys, zim膮 o po艂ow臋 mniej....ale chcia艂abym pracowa膰 4 km, od krakowa ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mi co艣
Do kolejnej m臋skiej 艣wini.Jestem doktorem nauk technicznych... a ty zapewne nie wiesz co to jest dysleksja (nie myli膰 z duskalkuli膮) Tak mam dysleksje i 偶yje z tym od dzieci艅stwa. A rodzice mi nie pomogli.Bo nie maja z czego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam i znajd臋
M贸j m膮偶 zarabia na r臋k臋 ok.1500 ale my jete艣my z Dzier偶oniowa wi臋c do ciebie to troch臋 za daleko

Udost臋pnij ten post

ja tez ciezko pracowalam na swoje mieszkanie i bynajmniej zarozumiala nie jestem qra>>>niebo wszedzie to samo, jak kasa ma spasc dla ciebie to spadnie obojetnie gdzie mieszkasz;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qra domowa
kolejna;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mi co艣
gdzie pracowa艂a艣?bo takie zyski osiaga sie TYLKO maj膮c sw贸j biznes lub kupcz膮c cia艂em.Dobra dziwka jest wtanie zarobic w 5 lat na mieszkanie bez kredytu ale nie z pensji pracownika najemnego. Wiec w twoim przypadku to lub to.Zaznaczam ze o swojej firmie nic nie wspomnia艂a艣...... he,he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mi co艣
1500 na r臋k臋 jak na Dzier偶oni贸w to chyba dobrze?

Udost臋pnij ten post

ok! wiem co to dysleksja, logopedia to moj konik to bylo zlosliwe ale chodzilo mi o to zebys sie nie czepial bo nie wszyscy dostaja mieszkanie po babci

Udost臋pnij ten post