Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i znajdę

Rocznik 77

Polecane posty

Gość szukam i znajdę
No nie to jednak prawda że ten nasz rocznik jest jakiś nerwowy

Gość qra domowa
to dostanę tę pracę?????????

Gość też mi coś
Ja naprawde bardzo szanuje ludzi którzy dążą do marzeń za wszelką cenę, optymistów ale twardo stąpających po ziemi.Trzeba do czegoś dążyć, w cos wierzyć (najlepiej w sukces).Najgorzej jest siąść i płakać i narzekać.Ja sie wziąłem w garść jak juz nie było na chleb,nie mówiąc nawet o pampersach-moje dziecko 6l nie wie co to pampers czy gerber.Jak sobie przypome to........ ach szkoda gadać.

Gość szukam i znajdę
No niejest najgorzej ale jeśli u ciebie zarabiają lepiej to warto poszukać czegoś lepszego mój mąż jest naprawde b.dobrym elektromonterem często pracuje ponad 8 godzin

Gość qra domowa
a kto tu jest nerwowy? Ja się śmieję do monitora więc raczej kopnięta jestem ale nie nerwowa;-)

Gość też mi coś
do kury domowej - jeżeli jestes zainteresowana to mam przyjęcia w marcu pod warunkiem że lokalizacja Ci pasuje.Prześli mi proszę Cv na prywatny adres vojager@onet.eu zobaczymy czym mozesz sie pochwalić, co robiłas , gdzie pracowałaś. Ale zaznaczam ze nic nie obiecuję.

Gość qra domowa
nigdy nie pracowałam na etacie, projektuję ogródki więc mam warsztat w domu ale........ moim marzeniem jest pracować 4 km. za krakowem......

Gość kolejna męska świnia
ech...mialam dobre checi ale jak ktos juz na poczatku wyzywa mnie od prostytutek to robi mi sie niedobrze.nie mam swojej firmy, nie powiedzialam ze to mieszkanie to ogromna kamienica i zaplacilam za nia fortune. po 2 latach pracy za granica moglam sobie pozwolic na kupno nieduzego mieszkania i oplacenie studiow tych wymarzonych.czy to cos zlego? jesli chcesz w ten sposob rozmawiac to tez zaczne podejrzewac ze twoja zonka sprzedawala swoje cialo zeby ci pomoc dojsc do tego do czego doszedles...ale po co?

Gość kolejna męska świnia
ech...mialam dobre checi ale jak ktos juz na poczatku wyzywa mnie od prostytutek to robi mi sie niedobrze.nie mam swojej firmy, nie powiedzialam ze to mieszkanie to ogromna kamienica i zaplacilam za nia fortune. po 2 latach pracy za granica moglam sobie pozwolic na kupno nieduzego mieszkania i oplacenie studiow tych wymarzonych.czy to cos zlego? jesli chcesz w ten sposob rozmawiac to tez zaczne podejrzewac ze twoja zonka sprzedawala swoje cialo zeby ci pomoc dojsc do tego do czego doszedles...ale po co?

a ja od 8 lat nie mieszkam z rodzicami, ale za to wynajmuje, nie mam własnego. skonczyłam studia, ale nie pracuje w zawodzie. należe do pokolenia \"1200\" (z tym, ze 1500 zarabiam). nie mam męża, nie mam dzieci. a za szczęśliwa też nie jestem.

Gość qra domowa
nie mogę wejść na topic :-(

Gość qra domowa
dlaczego nie mogę wejść na 2 stronę topicu?

Gość max1432
jest mi ok szukam kochanki

Gość szukam i znajde
dmka a dlaczego ty jesteś taka nieszczęśliwa?

Gość bebebebebeatka
życie jest piękne ale tylko czasami

Gość bebebebeatka
??????????????????????????

Gość bebebebeatka
mało nas tu

Gość XxXxXxXxXxXxXxXx
Skończyłem prawo. Pracę, dzieki Bogu dostałem niemal zaraz po obronie pracy magisterskiej i szcęśliwym trafem w zawodzie. Przez pierwsze 3 miesiące pracowałem jako wolontariusz, przez kolejne 8 jako stażysta z wynagrodzeniem 450 złotych, później podpisałem dwie umowy na czas określony i w końcy umowę na czas nieokreślony. W ciągu tych 4 lat bywało, że pracowałem po 16 godzin dziennie a jest to tzw. " praca państwowa". czasami wychodziłem z pracy razem z ochroniarzemi i informatykiem około godz. 20.00. W czerwcu tego roku dostałem awans i zajmuję jedno z najwyższych stanowisk w "firmie". Wynagrodzenie jest zupełnie przyzwoite. Ale coś za coś. Życia prywatnego prawie nie mam. Pracę niestety muszę czasami zabierać do domu. Bywa, że weekendu też nie mogę zaplanować, bo coś nagle wpadnie w piątek po południu. Na urlopie nie byłem od 3 lat. Nie ukrywam, że coraz częsciej zastanawiam się czy nie uciec do adwokatury, ale mam świadomość, że tu, gdzie jestem nauczę się najwięcej i takiej wiedzy nie zdobęde nigdzie indziej. Powoli zacząłem odkładać na mieszkanie.... Ale najbardziej jestem dumny z tego, że pracę dostałem bez żadnego nepotyzmu, a awansowałem tylko dzięki ciężkiej pracy, co zostało docenione, a nie dzięki "plecom".

Gość Niewstyd
wam?zobaczcie ile jest tych z 76

Gość qra domowa
xxxx gratuluję, szczerze...

Gość co tu
tak nudno tacy jesteście nudni?