Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i znajdę

Rocznik 77

Polecane posty

Gość szukam i znajdę

CZy są tu osoby z tego rocznika ? jeśli tak to napiszcie co do tej pory osiągneliście w życiu.Ja mam dwoje dzieci super faceta i okropnych teściów,szukam pracy.

Gość kolejna męska świnia
jestem! mam mieszkanie, kończe szkole, swiety spokoj i nic poza tym;-)

Gość szukam i znajdę
No to nieżle jak się jeszcze uczysz ja skończyłam tylko liceum i myślę że już się raczej nie wybiorę do żadnej szkoły

Gość qra domowa
Mam wspaniałego meza, troje wspaniałych dzieci, wspaniały dom....... nie mam pracy, wolnego czasu, mam upierdliwą teściową... Myślę ze średnia statystyczna:-)

Gość qra domowa
zapomniałam dodać ze mam marzenia........ale na pewno już ich nie zrealizuję, nie wszystkie....

Gość też mi coś
Piszcie co sami osiągneliście a nie mam mieszkanie bo babcia kipła w kalendarz i mi zostawiła, albo starzy kupili.

nigdy nie mow nigdy! w gruncie rzeczy to my bardzo mlodziutkie jestesmy;-)

Gość szukam i znajdę
no niewiem jakie masz te marzenia ale tak naprawde to jesteśmy jeszcze młode i dużo możemy.J a to mam i teściową i teścia upierdliwych

Gość szukam i znajdę
młodziutkie i piękne

sama sobie kupilam to mieszkanie za osobiscie zapracowane pieniadze i nawet bez kredytu.dlatego uwazam ze warto bylo o tym wspomniec jesli ktos zapytal co osiagnelam

Gość qra domowa
Tak jestem młoda, piękna i bogata :-)....... i bardzo skromna ;-)))))

no pewnie ze piekne tez;-) ja to nawet lubie te moje pojawiajace sie zmarszczki :-)

Gość qra domowa
kurcze.... to ja też mam już zmarszczki??? :-)

Gość szukam i znajdę
To jest naprawde duże osiągnięcie bo my mieszkamy w domu teściów i niewiem czy kiedykolwiek będzie nas stać na własne mieszkanie

nie martw sie, kasa czasem spada z nieba;-)

Gość też mi coś
Ja mam nowy samochód (3 mieś) 95 tyś za gotówke, kupiona działke pod Krakowem 120tyś, buduje dom na który mam odłozone 230 tyś, skończone studia-dobre bo państwowe i dzienne przedewszystkim, rok temu obroniłem doktorat, własna firma bo tylko dzieki niej mogłem do tego wszystkiego dochodzić stopniowo.A zaczynałem od zera-wynajmowania mieszkania z żona i małym dzieckiem.A mój 12 letni maluch stał pod blokiem bo nie miałem na bęzyne.Zreszta na bilety też nie miałem i oczywiscie jeżdziłem na gapę. Od nedzy do pieniędzy droga trwała 5 lat.Ale warto było a wszystko co mam zawdzięczam ciężkiej pracy swojej i żony oraz jej wyrozumiałosci, bo kiedy wiekszość z Was kładła się spać to ja jeszcze tyrałem (16h/dobę). Teraz juz tego nie muszę robić bo zatrudniłem sobie do tego ludzi.Zatrudniam 90 pracowników.Im tez daje chleb.Staram sie ich doceniać i w nich inwestować, bo wartość ludzka w mojej firmie to rzecz najważniejsza.Nie jestem jak większośc pseudobisnesmenów skerom gdzie ludzie zarabiają po 800.Uwazam to za wyzysk i ponizanie człowieka.U mnie robotnik pracujący 8 godzin zarabia ok 3000Pln brutto to jest lekko ponad 2tyś. na rękę.A dodam że u mnie pracują równiez całe rodziny.Skoro ja zarabiam to czemu mam sie nie podzielić z ludżmi którzy na to ze mna pracują.

qra>>ty może nie masz ale mi sie zaczely pojawiac;-)

Gość qra domowa
a w jakiej miejscowości ta kasa spada???? :-)

Gość qra domowa
też mi coś........ mój mąz też nieżle zarabia, ale........ przyjmiesz nas do pracy?

super! doktorat.... a "bęzyna" napisał, napewno za ta kase tez sobie kupiles ten doktorat? nie wierze ze rodzice nie pomogli chociaz na poczatku.sam to wsztstko z zona tylko?oj oj!cos tu krecisz mily panie

Gość szukam i znajdę
dogdzie jest ta twoja firma to może byś zatrudnił mnie i mojęgo męża .

Gość też mi coś
Mam firme 4 km za krakowem. Ile zarabia twój mąż?

Gość qra domowa
latem zarabia ok. 12 tys, zimą o połowę mniej....ale chciałabym pracować 4 km, od krakowa ;-)

Gość też mi coś
Do kolejnej męskiej świni.Jestem doktorem nauk technicznych... a ty zapewne nie wiesz co to jest dysleksja (nie mylić z duskalkulią) Tak mam dysleksje i żyje z tym od dzieciństwa. A rodzice mi nie pomogli.Bo nie maja z czego.

Gość szukam i znajdę
Mój mąż zarabia na rękę ok.1500 ale my jeteśmy z Dzierżoniowa więc do ciebie to trochę za daleko

ja tez ciezko pracowalam na swoje mieszkanie i bynajmniej zarozumiala nie jestem qra>>>niebo wszedzie to samo, jak kasa ma spasc dla ciebie to spadnie obojetnie gdzie mieszkasz;-)

Gość qra domowa
kolejna;-)

Gość też mi coś
gdzie pracowałaś?bo takie zyski osiaga sie TYLKO mając swój biznes lub kupcząc ciałem.Dobra dziwka jest wtanie zarobic w 5 lat na mieszkanie bez kredytu ale nie z pensji pracownika najemnego. Wiec w twoim przypadku to lub to.Zaznaczam ze o swojej firmie nic nie wspomniałaś...... he,he

Gość też mi coś
1500 na rękę jak na Dzierżoniów to chyba dobrze?

ok! wiem co to dysleksja, logopedia to moj konik to bylo zlosliwe ale chodzilo mi o to zebys sie nie czepial bo nie wszyscy dostaja mieszkanie po babci