Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontoakonto

konto

Polecane posty

Gość kontoakonto

mam od czasu studiow konto w baku PKO i mam karte bankomatowa( niebieska), czym sie rozni karta kredytowa, moj chlopak ktory niedawno zalozyl konto ma srebrna karte, czy ja tez moge wystapic o wydanie takiej, czym one sie roznia?

Gość kontoakonto
up

Gość zuza102
a nie mozesz pojsc do banku do profesjonalistow i sie spytac??

ja tez mam teraz srebrna, wczensiej mialam niebieska.po prostu mi wymienili, bo tej niebieskiej termin waznosci sie skonczyl.

Gość icam
Między innymi tym się róznią ze kartą kredytową nie wybierzesz kasy z bankomatu

i tu się mylisz - można jak najbardziej wybrać kasę z bankomatu kartą kredotową w ramach przyznanego Ci limitu, tylko na baaaaardzo wysokim oprocentowaniu. Kartą kredytową powinno się przede wszystkim dokonywać transakcji bezgotówkowych ale nikt nie zabrania korzystania z bankomatu.

Aby mieś srebrną kartę, naprościej jest pomalować ją sreberkiem :) Bo z pytania wynika, że chodzi o kolor hehe :)

Kartą kredytową jak najbardziej można wypłacać kasę z bankomatu. Ponadto można taką kartą zaciągać kredyt bez żadnej dodatkowej umowy, do wysokości limitu określonego przy wydaniu karty (to nie to samo co debet przy karcie płatniczej).

Gość karta niebieska
zmieniła szatę graficzną na srebrną ot cała tajemnica a wypłacając gotówkę z bankomatu płacisz prowizję 3% od kwoty ale nie mniej jak 5 zł w kraju ,zagranicą nie mniej jak 10zł