Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc blondynka_

hollywood czyc scandynavi z LOREALA-ktora lepsza i pewny blond?

Polecane posty

Gość chce byc blondynka_

pomozcie bo chce kupic!

Gość kurcze bo nie pamietam
po skandynawii moga Ci wyjsc zolte jakie masz teraz wlosy?

Gość ciemny blond pod spodem
odrosty na 6 cm a na wierzchu blond pasemka

powiem Ci ze hoolywood nie probowalam po skandynawii wyszly mi bardzo zolte a najlepszy odcien Loreala wg mnie jest ten z pudelkiem na ktorym jest dziewczyna obcieta krotko i to jest chyba bardzo jasny blond popielaty i wychodzi bardzo ladny kolor bron Boze nie bialy ale tez nie zolty:)ale jezeli masz takie pomieszane kolory to radzialbym isc do fryzjera bo niewiadomo co Ci moze wyjsc:/

Gość z tym ze mieszkam w niemczech
i nie stac mnie na fryzjera tu.jestem tylko biedna au pairka. dzis bylam w rossmannie i ogladalam te farby.wlasnie na scandynavi i hollywood pisalo ze na ciemny blond nie sa zalecane! natomiast na innym pudelku z kolorem bardzo jasny blond,dokladnie nie pamietam nazwy,pisalo ze jest dobry tez na ciemne z narury wlosy. ja mam przetwage ciemnych ,tylko na "kopula",wierzch jest jasna tzn troche juz zolta ,pasemka .chce miec jednolity odcien blondu zeby nie paskudzic juz z tymi pasemkami,tylko co mies.zrobic odrosty i po krzyku. widzialam tez dzis inna farbe,tzn z garniera ta superjasny blond. nie wiem juz sama,o niej tez czytalam dobre opinie,nie wiem co robic ale na swieta do polski nie jade a chce wygladac jak czlowiek. no i juz nie byc zmuszona siegac po rozjasniacz joanny....:(

Gość dokladnie chodzi mi o
garnier 100%koloru ten superdozjasniajacy,podobno tez dobry sama juz nie wiem