Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebebebebeatka

RZĘSY

Polecane posty

Gość bebebebebeatka

mam cienkie rzęsy i jakieś takie w niektórych miejscach jakby przerzedzone a końce są dużo jaśniejsze od reszty są krótkie a z tymi końcami wydają się jeszcze krótsze.Jest jakiś dobry preparat na poprawe wy glądu rzęs?

Gość bebebebebeatka
to jak robić z tym olejkiem?

Gość bebebebebeatka
?????????????????????????????

Gość smaruj
nim rzęsy po prostu

Gość bebebebebeatka
a nie wejdzie mi to do oczu?

Gość olejek niewiele pomaga
można go stosować na rzęsy, używając wyczyszczonej szczoteczki do tuszu do rzęs, mi pomogła odżywka oriflame,teraz stosuje costance caroll

Gość co to za odzywka
oriflame? Ile kosztuje? moze ktos jeszcze stosowal jakas dobra odzywke do kupienia w drogerii? Jesli chodzi o olejek rycynowy to stosowalam go dlugo ale czasem zdarzalo mi sie o nim zapomniec, a wiec niezbyt regularnie. Nie zauwazylam jakiejs radykalnej poprawy a moje rzesy byly dokladnie takie jak opisala autorka. Do tego mialam podraznione oczy. Nakladalam na noc i rano wygladalam jak czerwonooki królik... Czy jest moze jakis inny sposob?

bebebebebeatka ----> olej rycynowy to najtańsza i zarazem najlepsza odżywka do rzęs. Umyj szczoteczkę po tuszu do rzęs, wyparz ją dokładnie, żeby nie pozostały na niej resztki tuszu. Najlepsza do tego będzie mała i zagęszczająca szczoteczka. Kup olej rycynowy w aptece, zamocz w nim szcoteczkę i delikatnie przeczesuj nią rzęsy. Zdecydowanie najlepiej stosować to na noc, rano jak się obudzisz zmyjesz olej z rzęs bez żadnego problemu. Olej rycynowy przyciemnia rzęsy, zagęszcza je, może spowodować, że rzęsy będą dłuższe i przede wszystkim zapobiega ich wypadaniu, poprawiając ogólną kondycję rzęs. Polecam stosowanie oleju co drugi dzień, stosowałam codziennie i rzęsy wypadały jeszcze bardziej.

A ja stosowałam i stosuję nadal odżywkę constan caroll wymieszaną z kroplą olejku rycynowego.Przybiera wtedy biały kolor ale daje efekty.Rzesy szybciej odrastają.