Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybka z Ferajny

Co można kupić bogatemu chłopakowi na urodziny????

Polecane posty

Gość mrutando
a jak jest miedzy wami? dlugo jestescie razem? moze on wie ze nie masz duzo pieniazkow na prezent. moj np potrafi mi przelac pieniadze na konto. tylko i tak zawsze jest problem co kupic:( wiem ze on by sie cieszyl z np jakis kluczy albo wkretakow ale ja sie zabardzo na tym nie znam.

Gość wiesz...
jeśli twój chłopak jest bogaty, to nie zrobi na nim większego wrażenia kolejna droga rzecz.. kup mu coś niekoniecznie drogiego, ale 'z duszą'. coś co nie będzie tylko grająco-piorąco-sprzątającym-wiedotosterem bo nie o to chodzi

Gość kasiaa2aa
a jakie to ma znaczenie?nie liczy sie cena przeciez,wazne ,ze to cos od ciebie .moze ksiazka,jezeli lubi czytac,woda toaletowa(twoj ulubiony meski zapach),sweterek,itp.przeciez niewazne za ile!!...liczy sie pomysl!!moja kolezanka np.nie miala pieniedzy i na urodziny swojego chlopaka zrobila mu super prezent(podobno byl bardzo zadowolony:) ) - naga owinela sie wstazka z kokarda:)...

Gość zrob sama
jakas ramke na wasze zdjecia, zabawny kubek, zrob cos na drutach, wyhaftuj etc.

Gość pryczka
Ale masz na myśli pisząc takie prezenty? Takie tzn jakie kupijesz? Mój brat jest takim typem osoby która lubi gadzety i często właśnie kupujemy mu nietypowe rzeczy naurodziny i święta. W tym roku kupiłam budzik do którego dostajesz pistolet i żeby go wyłaczyc musisz wcelowac w tarczę. Może w tym kierunku pomyśl. To niespecjalnie drogie rzeczy, więc można sobie pozwolić. Ja kupowałam na http://hobby4men.pl/ ale poszperaj może znajdziesz tez tam cos innego co ci wpadnie w oko.

Gość gość
tort ze swieczka, kazdemu sprawia przyjemnosc!

Gość gość
TO CO CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ ZOSTAŁO JUŻ wymienione, jakis miły drobiazg, bokserki z napisem fajna sprawa, mój syn dostał na dzień chłopaka takie, fajna też ramka na wspólne zdjecie, koszulka z fajnym napisem albo mała maskotka albo ,np. do samochodu

Gość gość
ja bym kupila cos co bedzie uzywac i jak wezmie do reki to sobie pomysli o tobie. Np kubek z kawa. Lubicie razem pic kawe? To ze jest bogaty nie ma znaczenia.

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl A jak się zadzwoni to i rabacik można utargować. Zaopatrzysz się tutaj w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie tu Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferują zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Modele Rc. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość gość
Do wszystkich ludzi dobrej woli!! Bardzo prosimy o pomoc! Zainteresujcie się naszą historią i przyłączcie się do nas w naszej grupie i naszym funpagu. Nasz synek jest chory i próbujemy dotrzeć do jak największej liczby osób, aby zebrać pieniążki na jego leczenie i rehabilitację. Wpłać proszę chociaż złotówkę na jego leczenie, liczy się dla nas każdy grosz. Wszystkie informacje na naszym funpagu: facebook.com/malywojownik/ Każdy może wpłacić symboliczną złotówkę również na koncie na zrzutka.pl/leczenie-mikolaja-dawidczyka

Gość Klara

Uważam, że czy bogaty czy biedny na pewno ucieszyłby się z oryginalnego prezentu 😉 Możesz mu kupić voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Ja już sporo razy kupowałam u nich takie przejazdy i za każdym razem osoba obdarowana była zachwycona. Przejazdy zaczynają się już od 99zł. Duży wybór aut np. luksusowe Ferrari lub Lamborghini czy też rajdowe Subaru WRX lub BMW M Power e 46 aż po bolidy wyścigowe jak Ariel Atom czy KTM X-BOW 🙂  Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu i już kilka minut po złożeniu zamówienia dostaje się taki voucher na adres e mail gotowy do wydrukowania i wręczenia 😉 Chłopak na pewno by był zachwycony, poczułby mega adrenalinę i towarzyszyłyby temu przejazdowi niezapomniane emocje.