Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja umbryjka

coraz bardziej stajemy sie indywidualistami

Polecane posty

Gość ja umbryjka

coraz bardziej stajemy sie indywidualistami. myslimy najpierw o naszych potrzebach o tym by sie zrealizowac, zrobic kariere, zwiedzic swiat, potrzebujemy tzw przestrzeni zyciowej a potem nagle dziwimy sie dlaczego pomimo tego ze jestesmy ladni, madrzy fajni to jestesmy SAMOTNI kto sie zgadza niech napisze, kto nie niech tez napisze i jak moze wyjasni dlaczego.

Gość nie da sie
ja sie zgadzam ale nie jestem samotna.wszystko to co realizuje w zyciu robie razem z moim Narzeczonym,razem podrozujemy i zwiedzamy swiat,oboje jestesmy zadowoleni ze swojej pracy i sami sobie tworzymy nasza wlasna przestrzen zyciowa

Gość ja umbryjka
stanczyk ty przede wszystkimmarudny jestes. w kazdym topiku piszesz to samo. jak widzisz uroda i inteligencja nie zawsze decyduja o szczesciu w milosci. trzeba tez dac cos od siebie.

stańczyk głupi tez nie jestes anie niefajny ... więc w te Twoją brzydote tez nie wierzę ...:P

Gość jaka ja aga
up up

Gość ŻABKA 1977
MI SIE WYDAJE ZE MACIE ZA DUZE KOMPLEKSY ZYCIOWE, WYPIJCIE SOBOE BROWCA I WYLUZJCIE SIE!!

Gość ja umbryjka
ja nie mam kompleksow tylko pytam sie co inni mysla na ten temat.

Gość ŻABKA 1977
A TO PRZEPRASZAM POMYLILAM TEMATY!!

Gość hgasds
no własnie uzywaj slow ktorych znasz znaczenie :o

Gość ŻABKA 1977
TY U GORY NA CHUJ SIE PRUJESZ WIELKIE CHWDP TOBIE!!!!!SIEG HEIL 88

Gość ja umbryjka
chodzilo mi o indywidualistow - osob ktore bardziej stawiaja na wlasny rozwoj, zamykaja sie troche w sobie, wolo to niz przebywanie w grupie. nie wiem czy indywidualista musi byc zaraz egoista. Egoista to taki co mysli tylko o sobie i nie liczy sie z potrzebami innych, a indywidualista niekoniecznie. Chodzi mi o to ze ostatnio chyba wszyscy robimy sie takimi indywidualisami. Jestesmy zajeci robieniem kariery, studiami, coraz mniej spotykamy sie w bardzo licznych grupach - oddalamy sie od siebie. Kontakt zastepuje nam komputer. Czy przypadkiem to nie powoduje ze mamy problem ze znalezieniem partnera?

Oto jestem! Cała jak w Twoim opisie! Samotna i szczesliwa! Stawiam na siebie, na wewnętrzny świat swój, na nastroje chwili... Wielu nas takich. :)

A kogoś nie szukam Nawet odtrącam coś takiego jak zwiazek Moze mam traumę po stanie bycia we dwoje z niedobrą osobą, a moze odkryłam klucz do szczescia? Samotnosc...;)

Gość casdcdc
i na tym polega rozwój, umbryjko

ok rozwoj...ale czy taki rozwoj kosztem zycia osobistego moze dac jakiekolwiek szczescie?

Gość dziara
skoro wszyscy robicie te swoje kariery to znaczy że nikt nie jest indywidualistą

Nie chodzio to by nie robic kariery (zreszta to pojecie wzgledne co dla kogo znaczy kariera), ale by w dazeniu do danego celu nie zaominac ze szczyt kariery zwodowej to nie wszystko.