malolepsza 0 Napisano Grudzień 2, 2006 zrobilam test,niestety jedna krecha,tak dlugo sie staralismy i juz zylam nadzieja,bo udalo sie wywolac owulacje i wszystko wskazywalo na to,ze szczescie jest bardzo blisko,ale niestety:((((,kolejny etap to badanie droznosci jajowodow,moze wiecie dziewczyny jaki moze byc koszt takiego badania, bo wolalabym byc przygotowana...:((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 2, 2006 moze jakas z was kobitki miala juz takie badanie i moglaby sie ze mna podzielic swoimi odzczuciami....licze na wasze opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoooooneczko 0 Napisano Grudzień 2, 2006 polecam forum na stronie www.nasz-bocian.pl . Jest tam mnóstwo dziewczyn starających sie o dziecko. Są naprawde bardzo sympatyczne wiec powinnas tam z nimi sobie pogadac one napewno to wiedzą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 2, 2006 dzieki sloooneczko...juz tam biegne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złociszek Napisano Grudzień 2, 2006 Hej malolepsza!Ja również staram się z mężem o dzidziusia i jakoś nam to nie wychodzi,jestem po badaniach hormonów i monitoringu,okazuje się ,że mam super owulacje, dodam,że nie biorę leków.Mój doktorek zalecił aby mój mąż najpierw się zbadał,ponieważ badanie drożności jajowodów jest bardzo bolesne.Trzymam za Ciebie kciuki może nie będziesz zmuszona aby to przechodzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 2, 2006 no hej zlociszek...nie chce tego odkladac,sama nie wiem,czy to determincja,bolu sie nie obawiam...mezulek ma idealne plemniczki.wiec nie zamierzam czekac...tylko tak przykro mi dzisiaj:)))))mialam tyle nadzieji...dzieki za zyczenia powodzenia,tobie tez zycze mamusiowania jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złociszek Napisano Grudzień 2, 2006 Ach ...,wiem doskonale co czujesz.Wielokrotnie przez to przechodziłam.Najpierw jest nadzieja ,szuka się objawów , a póżniej ten wstrętny okres przychodzi.Ale mam nadzieje,że już niedługo znajdziemy sie na troszeczkę innym forum,gdzie będziemy wymieniać doświadczenia związane z ciążą:)Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej jest zrobić badanie Napisano Grudzień 3, 2006 drożności w szpitalu, dzięki temu nic nie płaciłam, prywatnie zapłacicie ok 800 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 3, 2006 HSG jest na skierowanie od ginekologa, w szpitalu, bezpłatne..chyba ze ktos ma kaprys i chce prywatnie: koszt 800-1000 zl, zalezy gdzie Powodzenia i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach