Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flore

czy żonaty facet zawsze kłamie?

Polecane posty

Gość ja ona
mysle,że zonaty majac kryzys w zwiazku szuka odskoczni-kochanki,moze i nie klamie to zalezy od faceta,ale z reguly jest tak,żewraca do zony

Gość sądzimy
tak, masz sie nie łudzić

Gość flore
a z drugiej strony wiem, że ja nie mam do niego prawa, nie mogę o nic prosić.... to ona ma pierszeństwo.... to mnie boli, ale powinnam się tego spodziewać to kara

Gość Florazielona
flore nie wiem, ale z doświadczenia swojego moge powiedzieć, że jak naprawdę kocha zostawi, będzie szczery wobec niej i wobec ciebie, potem jest ciężko zaczynać związek wiedząc że społeczeństwo nietoleruje kobiet jako 'ta druga' jednak mnie trzyma w pionie nasza miłość, niech ludzie gadają że to nie jest miłość byle się tylko nigdy nie skończyła... Ja jak powiedział że się wyprowadza z domu byłam przerażona, nie chciałam żeby rezygnował z rodziny dla mnie jednak stwierdził że jak się kogoś kocha to trzeba z nim być

Gość flore
Fionozielona Tobie powiedział czego chce Ja usłyszałam, że musi poczekać Myślę, że to jego żona poprosiła go o ten czas, a on czeka na jej decyzje, nie chodzi o jego uczucia. Myślę, że on kocha swoją żonę i oczekuje ruchu z jej strony. Okłamywał mnie, że mysli, zależy mu, tęskni Nigdy nie miałam szczęścia w miłości...kiedy ktoś patrząc w oczy mówił mi takie słowa uwierzyłam, mimo że on ma zobowiązania. Oszukiwałam siebie, że faktycznie jest nieszczęśliwy. Musieli wziąć ślub, bo spodziweali siędziecka (jeśli to powód), byli bardzo młodzi.... Jak miód piłam jego słowa. Ja się w nim zakochałam. A prawda jest taka, że on kocha żonę. Do mnie czuje najwyżej sympatię, to wszystko. Mam 27 lat, a zachowuję się jak dziecko. Jest mi źle, bo po raz kolejny czuje....a ktoś nie czuje nic....

Gość zbiłas lusterko
Musieli wziąć ślub, bo spodziweali siędziecka (jeśli to powód), byli bardzo młodzi.... Fajnie, super po prostu... Bzdury i nigdy w to nie wierz. Nikt kutasowi nie przystawial pistoletu do głowy żeby się żenił.

Gość Florazielona
Trudno pisać mi, źle o facecie tymbardziej że mnie spotkało w życiu co innego...ale staram się być obiektywna, widocznie powinnaś się z nim rozstać, wiem, że to bardzo trudne, potrzebujesz obok siebie przyjaciela bo będzie ci trudno, U mnie sytuacja rozgrywała się wok temu, była chyba widocznie nietypowa, znałam jego i jego żone, ona wiedziała co on do mnie czuje, oni kłocili się dużo wcześniej zanim się pojawiłam więc nie uważam się za osobę która zniszczyła ich zwiąek może tylko przyczyniła się do ich rozstania albo raczej dodała kropkę nad i Wybierając jego zyskałam miłość ale straciłam akceptację rodziny, bardzo to bolało, jednak prawdziwa miłość przeczeka wszystko co złe

Gość flore
wysłałam mu smsa, że nie mam już siły i nie chcę czekać na jego decyzję.... nie odpisał

Gość Florazielona
Dobrze zrobiłaś ale najgorsze przed tobą , bądź silna czeka na ciebie wartościowy mężczyzna, który nie będzie miał takiego dylematu, ja nawet swojego nie prosiłam żeby odszedł, jak ktoś wie że kocha sam wie co robić, naprawdę smutno mi z twojego powodu, bo rozumie że to wszystko jest bardzo trudne.... Jeżeli nagle podjałby decyzję że wybiera ciebie to nie odżucaj jej tylko dobrze przemyśl...abyś za rok dwa nie żałowała. ktoś mi kiedyś powiedział że poznać faceta po tym co mówi i jak traktuje swoją pierwszą żonę coś w tym jest mój nie mówił o niej źle dobrze ją traktowałdlatego chyba zdecydowałam się na ten związek

Gość kosmoteks
kilka sugestii - http://twojarownowaga.pl/jak-rozpoznac-klamstwo/ Ale oczywiście to całe rozpoznanie to nie jest taka prosta sprawa, wiele zależy od danego przypadku. Każdy człowiek reaguje inaczej i nie po każdym łatwo będzie wam cokolwiek poznać.

czesto tak jest autorko. Ale bywa tez ze facet nie klamie, ma jaja i konczy poprzedni zwiazek i zacyzna nowe zycie. To zalezy przede wszystim od faceta - ale tez od tego na ile wszystkie strony moga sobie pozowlic. Zdradzane zony czesto toleruja zdrady (oczywiscie nie wszystkie zony) a faceci szukaja tylko odskoczni

Gość gość
jak facet burak to nie ważne czy żonaty, prawiczek, emeryt czy niepełnosprawny. Jak kobiety lecą na buraków to są okłamywane. tyle