Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisielżbieta

Dlaczego mężczyzna nie rozumie że kobieta jest już zaięta?

Polecane posty

Gość sisielżbieta

Zaczeło mi przeszkadzać zainteresowanie mężczyzn (szczególnie jednego)Może dlatego, że mam już tego jedynego albo że patrze inaczej na życie. Mam kolegów, którzy prawią miłe słowa, są sympatyczni nawet zapraszają...ale pomimo tego, że lubię mężczyzn jakoś ta iskra w ich oku mnie zniechęca, nie boję się, że ulegnę raczej wiem, że rozczarowałabym się \'kolegami\' nie winię nikogo, że szuka i potrzebuje miłości ale dlaczego do mężczyzn tak trudno dociera, że kobieta jest już zaięta?

Gość nber
a mnie tez nie pasuje to ,ze ktos nie rozumie ,ze chce być sam i na sile mi szukaja dziewczyn..Potem te babki robia mi wyrzuty mimo ,ze zaznaczałem ,ze nie chce miec dziewczyny i nie ma szans bo lubie samotnosc..

Gość sisielżbieta
ja też lubiałam bycie solo, bez związku bo myślałam, że się do tego nie nadaję, że jestem wolnym strzelcem z natury i nikt mnie nie usidli bo to ja mam 'strzałę'..teraz jest inaczej, zaskakujące jak za sprawą jednego człowieka może zmienić się nasze widzenie własnego JA, jak wiele można dostrzec patrząc oczami miłości..