Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojo

co kupic na mikołaja pod choinke rocznemu chłopcu?

Polecane posty

Gość jojojo

czy jest juz na tyle duzy zeby sie bawił? zabawkę? bo ciuszek to tak bardziej dla rodziców, chce tak bardziej dla dziecka...

Gość duże klocki a la LEGO
:)

Gość paczke prezerwatyw
:-)

Gość serduszkomopje
masz racje dla dzidzi ciuchy to nie, bo to dar dla rodziców. Wiesz co daj jej pluszaka. Ja mam je do dziś, te od babci, pieski misie to zostaje na lata. Daj mu pieska albo kaczusie taką mięciutką by mógł się baiwć z nią, może taki duzy pisesek pluszak taki co by siadał na nim:P

Gość oberżynka
ja tez mam ten problem 1,5 roczny cukiereczek :P ja kupilam poduszeczke ze swinka tak niby przytulanka wiem ze kosia zwierzatka ale tez cos jr=eszcze musze kupic moze plastikowy samochodzik wadea albo cala serie

Gość serduszkomopje
kup mu małego jeepa:P albo spychark e do piaskownicy z koparą albo wywrtotke ale będzie się bawił:) Albo taki duzy aby on mogl byc na tej przyczepie:P super sprawa:)

Gość serduszkomopje
hihi fachowcy;) najlepiej przypomiec sobie własne dziecinstwo co cieszyło, przypomniec minki z okazji otryzmanych prezentów innych dzieciaczków;) Jak z tego co wiem, to zabawki cieszą dzieci wlaśnie pluszaki, takie samochody co pisałam itp:)