Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolllla

Dziewczyny nigdy w imie żadnej nawet najwiekszej miłości nie wyrzekajcie sie prz

Polecane posty

Gość lolllla

przyjaciół. Pielęgnujcie przyjaźnie...znajomości... Ja popełniłam ten błąd, a ta WIELKA miłość okazała się tak mała, i zakończyła sie mimo, że nigdy nikt by nie przypuszczał. Przez czas tej wielkiej miłosci nie dbałam o znajomych, o przyjaciół, nie wychodziłam - bo wywoływało to niezadowolenie u mojej wielkiej miłości... A dzisiaj jestem juz sama i mogłabym wychodzić, kiedy bym chciała...tyle że ... jestem sama...

zawsze możesz przeprosić przyjaciół. Przyznać się zę źle zrobiłaś i że prosisz żeby ci wybaczyli. Jak naprawde byli twoimi prawdziwymi prztyjaciółmi to wybacza :) głowa do góry.

Gość lolllla
Ja im krzywdy nie zrobiłam... po prostu przegapiłam ten moment, kiedy ludzie zżywają się na całe zycie... i tak już zostanie pewnie. Amancie, ja sie nie boję konkurencji ;). Na podrywy to ja chyba narazie nie jestem gotowa ;) - ale zawsze można sie zaprzyjaźnic. Własnie najbardziej teraz brakuje mi ludzi,z którymi mogłabym się po prostu gdzieś wybrać...

Gość nigdy__
czytając powyższe wypowiedzi wnioskuję zę tak naprawde nie miałąś przyjaciół. albo czegoś nie rozumię?? Była jakaś paczka jacyś znajomi czy coś w tym stylu?? Bo jak byli to zawsez mozesz wejśc do nich z powrotem.

zgadzam sie z autorka :-) nie ma nic cenniejszego niz przyjazn :-)

Gość dika...
Masz racje,zrobilam to samo co ty, stracilam badrzo duzych wspamianilych chwil z moimi przyjaciomi....... i to juz nie wroci, no ale predzejczy pozniej poznasz nowe osoby. Bedzie dobrze!