Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vienna

Mój chłopak słucha Modern Talking

Polecane posty

Gość pisklaczek.
dM slonko wyszlo z nurtu new romantic po nagraniu plyty some great reward i zaliczani sa do stylu new wave :o) ale mniejsza o to w kazdym badz razie chyba lepiej ze twoj slucha modern talking niz mandaryny albo verby????

Gość pisklaczek.
nie mowice o tym rubiku bo jak widze ten jego tleniony łeb i to klaskanie to mam torsje :o) zrobili z niego ch** wie kogo te jego piosenki to tylko do kibla do zalatwiania potrzeb fizjologicznych suie nadaja , na sile promowany pajac , drugi wisniewski w kolorze blond :o) pewnie nie uworzycie ale moja kolezankia w 6 tym tyg ciazy jak uzlyszala utwor rubika"mówią ze to milosc, czy jakos tak to poleciala do WC jakbyu conajmniej nwąchala sie slodkich perfum :P ja nie jestem w ciazy i tez mi niedobrze jak go slysze

Gość Vienna
No ale ja lubię ballady lat 80-tych a w szczególności te Newromantyczne! Nie bez powodu jestem pod nickiem "Vienna" gdyż to także jest tytuł mojej ulubionej piosenki Ultravoxu. Jak była żałoba z powodu tragedii w Halembie to w Radiu Złote Przeboje puszczali właśnie takie spokojne ballady. A teraz? Na sylwestra już zapowiadają że zagrają disko! Pewnie Modern Talking będzie.. o nie!!!!!! :(

Gość pisklaczek.
Ultravox tez bardzo lubie .. Vienna to moj ulubiony polecam Ci radio www.beststacja. tam leca czesto ultravox duran duran, soft cell , depesze zadnego dicho nie ma

Gość Vienna
Aaa zapomniałabym!!! Uwielbiam (wręcz kocham) grupę Roxy Music z Bryanem Ferrym na czele !!! Ich piosenkę "Avalon" mogłabym słuchać do śmierci. Lubię także kawałek solowego Bryana - "Don't Stop The Dance". W dodatku bardzo mi się podoba Bryan Ferry. Uwielbiam go za głos i wygląd. Jest po prostu wystrzałowy. A ta jego mimika w teledyskach, te jego oczy po prostu działają jakoś na mnie tak...oh...ah. Klip do "Angel Eyes" mogłabym oglądać w nieskończoność!!! Bryan Ferry to ideał faceta z lat 80-tych !!!

\"Bad Boys Blue, Silent Circle, JOY, Londonboys oraz Radioramę (tego ostatniego to już wyjątkowo nietrawię!!!)\" Przecież to jedne z najlepszych zespołów:P.A zwłaszcza trans x:P. A tu kilka:P : http://www.youtube.com/watch?v=IEVAdxwOQ9M http://www.youtube.com/watch?v=PQrm5shS3Bk http://www.youtube.com/watch?v=iPyr9xRBMNg http://www.youtube.com/watch?v=kv0T5RFD59g

Gość Vienna
Nieznoszę Trans X !!! "Living On Video" działa na mnie destrukcyjnie. Podobnie "Come Back And Stay" Bad Boysów !!! Dodam iż piosenkę o tym samym tytule śpiewa także Paul Young. To to ja uwielbiam, zagrali to tydzień temu w sobotę w Radiu Złote Przeboje! Byłam w siódmym niebie :) A potem jak puścili Roxy Music to już w ogóle było bosko! Dlaczego na codzień nie grają takich perełek tylko wtedy jak jest żałoba ??? Dlaczego stale tylko "Jur maj hart, jur maj sul" ??? Powinni więcej Ferrego i Roxy Music dawać !!! A oto mój idol, mój fan w którycm się kocham do dziś, Bryan Ferry: http://archive.digitalroutes.co.uk/roxy/largeimages/bf2004.JPG

Gość pisklaczek.
Ferry jest bardzo przystojny zwlaszcza w tym teledysku coverze Johna Lennona Imagine. Chetnie bym sie z nim bzyknela :D

Gość Vienna
Kurde coś poprzedni link nie wyszedł. Już to poprawiam :) Oto mój ukochany Bryan Ferry: http://www.multinet.no/~jonarne/Hjemmesia/Favorittartister/bryanferry/bryan_ferry_9.jpg

Gość Vienna
Kurde coz tymi linkami ??? Normalnie mi działają a jak dam na kafeterię to dupa :(

Gość pisklaczek.
na tej focie wyszedl jak stary dziad- bez urazy ale tak wyglada :o)

Gość wklejam poprawnie
Bo trzeba dać spację albo enter jak już wkleisz i wtedy będzie działał link:) A B. Ferry owszem owszem, ale bardziej mi się podoba z teledysku Avalon.

Gość Vienna
No właśnie o co tu chodzi? Niby identyczny link a to wklejone przeze mnie nie działa? Co tu jest grane? Czyżby portal kafeterii odrzucał linki z mojego IP ???

Gość pisklaczek.
widzialas jego teledyski?? tam wygladal super!!!! a cos ty za fote wkleila???? :o)

Gość Vienna
Czyli na końcu linka dać entera? A co do Ferrego to najbardziej mi się on podoba w klipie "angel Eyes" Ta jego mimika i oczy są boskie !!!

Gość wklejam poprawnie
Napisałam że enter albo spacja przecież:O

Gość wklejam poprawnie
albo spacja

Gość pisklaczek.
a mi sie podoba dave gahan z depeszow a ostatnio na imprezce widzialam takiego depesza ze myslalam ze padna. pytalam kolezanki o niego i mowila ze ma resze fanek. najgorsze ze on am dwie laski biseksualne , tworza taki zwiazek w trojke wiec njak dla mnie to wykolejeniec wiec dalam sobie spokoj :o)

Gość Vienna
Taaaa dzwoniłam właśnie do chłopaka (jest informatykiem) i powiedział że jak nie zrobię spacji na końcu to do linku zostanie dodany nagłówek który zaburzy jego działania. Swoją drogą to dziwne trochę, ale ok. Fracając do Ferrego to uważam go za najprzystojniejszego wokalistą wszechczasów !!! A ta jego mimika w "Angel Eyes" to pierwsza klasa! Po prostu to według mnie jeden z najlepiej zrobionych klipów !!!

Gość Vienna
Taaaa dzwoniłam właśnie do chłopaka (jest informatykiem) i powiedział że jak nie zrobię spacji na końcu to do linku zostanie dodany nagłówek który zaburzy jego działania. Swoją drogą to dziwne trochę, ale ok. Fracając do Ferrego to uważam go za najprzystojniejszego wokalistą wszechczasów !!! A ta jego mimika w "Angel Eyes" to pierwsza klasa! Po prostu to według mnie jeden z najlepiej zrobionych klipów !!!

Gość Vienna
"Ciao Siciliano" wykonuje niejaki Umberto Tabbi (nie mylić z Umberto Tozzi) i jest nawet nienajgorsze. To jest z kolei nurtu tzw Italo Disco czyli coś znaaacznie lepsze od Modermów i innych den. Ale dzisiaj rano to się wkurwiłam! Włączam Radio Złote Przeboje a tam "Jur maj ha, jur maj so", potem poleciało kilka spokojniejszych piosenek a potem znowu wyjechali se z Fancym i tym jego dennym "Flames Of Love". No jak tak można! Ludzie!!! Dobrze że nie zagrali do tego C.C. Catch na rurze...

Gość Vienna
aaa lubię też Falco i jego przebój "Vienna Calling" To też co prawda dicho, ale z klasą !!!

Gość a ile masz lat dziewczynko