Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W szoku

TESC KLEPNAL MNIE W TYLEK !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość W szoku

DZiewczyny, Czy to jest normalne ???? JAk powinnam zareagowac ??????? Udalam, ze nic sie nie stalo, ale teraz czuje sie z tym zle i nie wiem co powinnam zrobic ??? W zyciu jeszcze nie slyszalam o takim przypadku !!!!!!!! Poradzcie mi cosbo chyba zaraz zwariuje !!!!!!!!!! Dodam, ze to jest normalna rodzina i o cos takiego nawet bym tescia nie podejrzewala wczesniej !!!!!!!

Gość o tej porze
?? teraz Cie klepnal? w nocy?

Gość duuuupaaaa
ale masz kurwa problem ....;/

Gość W szoku
HA HA HA, bardzo smieszne !!!!!! Prosilam o porade, a nie o krytyke. Nie nie teraz w nocy, ale wczoraj wieczorem kiedy poszlismy odwiedzic tesciow. Po prostu zle sie z tym czuje ......

Powiedz o tym męzowi. Niwch on pogada zojce, nawet jeśli był to za strony teście głupi\"dowcip\" powiedz, że ty sobie tego nie życzysz. Teść nie powinien się w taki sposób zachowywać.

Gość maluteczkaa
Mój mnie notorycznie przy powitaniu całuje w szyję (niby dlatego ,że niższy) brrr

Rany... no, to ja bym sie \"pilnowała\" ;-) - schylałabym się i nadstawiała policzek, by nie myślał,że taki sprytny jest, hi, hi;-)

Gość maluteczkaa
uwierz,że to nic nie daje.Staram sie juz zachowywac jakis dystans, w koncu nie musi mnie zawsze na powitanie cmokac, ale marne szanse:-0

Trzeba było odpowiedzieć \"klepnięciem\" w ryja. Co to ma być, jakieś poklepywanie po tylku niczym starą chabetę?! A do tego teść - praktycznie obca dla ciebie osoba! Przegięcie!